Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Furán szúr a hasam pár napja....

Furán szúr a hasam pár napja. Baj van?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok. Pénteken sokat hajlongtam, pakoltam, azóta olyan furán szúr a hasam, hol a jobb, hol a bal oldalt. Mikor leülök, felállok, előre hajolok sokszor akkorát belenyilall, hogy felüvöltök. De tegnap fekvés közben is szúrkált és ez nem olyan, mint a pé kori szurkálás, inkább mintha a hasfalamon érezném. Eddig még ilyen nem volt, olyan igen, amikor a méhszalagok nyúlnak, de ez nem az az érzés. Meg vagyok ijedve, mitől van??? Baj van a babámmal? Vérzésem nincs.
2008. dec. 1. 08:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Figyelj csak! Hagyd a pakolgatást a fenébe, pihenj, és hívd fel vagy inkább keresd fel a dokit, hogy megnyugodj.
2008. dec. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!