Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várjunk még a babaprojekttel?

Várjunk még a babaprojekttel?

Figyelt kérdés
1 hónapja hagytuk abba a dohányzást, jövőhéten megyek nőgyógyászati vizsgálatra+rákszűrésre.
2008. dec. 1. 06:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan vágjatok bele, de ha az megnyugtat, még várjátok meg a rákszűrés eredményét.

Sok boldogságot, mielőbb babát a pociba, a világ legszebb élménye!:-)

2008. dec. 1. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne várjatok, nem tudhatod, mikor jön össze a bébi. Hajrá!
2008. dec. 1. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mindent bele! Sokan csak akkor teszik le a cigit, amikor kiderül, hogy babát várnak, mégis egészséges lesz a pici.

Amúgy meg mindig lenne valamilyen indok, hogy miért kell várni még pár hónapot. A barátnőm is így járt, egyszer azt mondta, majd ha lefogy, aztán majd ha teljesen kész a ház. Most meg az a baja, hogy hónapok óta nincs eredmény...

Sok sikert!

Üdv. 29 hetes kismama

2008. dec. 1. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, hogy leszoktál a dohányzásról! Nagyon nagy dolog és büszke lehetsz magadra!!!! Vágjatok bele! (én is leszoktam amikor babát akartunk és nagyon jó érzés volt:-))))

31.hetes kismammut

2008. dec. 1. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

29 heteskének igaza van! Mindíg van és lesz ok, ezért szerintem se várjatok!

Díjjazom azokat a nőket, kismamákat akik leteszik, letették a cigit a baba érdekében!!!! :D Én is letettem!

A terhesvitamint azt elkezdheted szedni! :D

HAJRÁÁÁ! És sok boldogságot!!!!

28 heteske! :D

2008. dec. 1. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!