Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem idevalo, de válaszolnátok?

Nem idevalo, de válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Azért ment tönkre a házasságom mert nem nyeltem le a férjem spermáját és nem élvezhetett a számba.Ez csak nekem ilyen undorító vagy másnak is.(Lehet rám ismertek,egy pár hete kirobbant megcsalás,4 babáját váró 26 hetes kismama)
2010. aug. 12. 14:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Huuu most olvastam el az előzményt, na meg ezt is. Nagyon durva! Azért csalt meg, mert Te nem nyeled le? Ez csak szöveg. Azt ne magyarázza már be, hogy azért kellett más nőnek gyereket csinálni, mert nem élvezhet a szádba. Az lehet, hogy jobban örülne, ha lnyelnéd, de ezért megcsalni? Beteg! Na meg ha csak azt akarta volna pótolni máshol, akkor nem lenne gyereke más nőtől...

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ígyis úgyis megcsalt volna. Nagyon sajnálom, én ezt nem tudnám elnézni neki. De ez a Te döntésed. Mindenesetre drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok.

2010. aug. 12. 17:01
 22/32 anonim ***** válasza:

Én is emlékszem a történetedre, érdekelne is, hogy mi történt azóta.

Ez az orál dolog engem is kiakaszt, de engem már a történet eleje is felháborított! Tudom, hogy nehéz egyedül, de én nem tudnék egy házban, egy háztartásban maradni vele, még a gyerekek kedvéért sem. Megalázó ez az egész helyzet.

És mi garantálja, hogy többet nem fordul elő?

Most az orál miatt, legközelebb meg más miatt (nem voltál hajlandó a kezeden állni/análisan szeretkezni/2+1 felállásban csinálni/...) lesz ilyen?! Jesszus!

Az orálról annyit, hogy ha nem muszáj, én sem nyelem le. Terhesen meg pláne. Az első gyerekkel és a másodikkal sem.

De ha nem várunk babát, akkor is csak nagyon ritkán. Egyszerűen gusztustalan az íze, állaga, valljuk be! Én meg amúgy is egy "leokádia" vagyok.

Ennyi év alatt nem tudta elfogadni, hogy nem nyeled le? Ez azért elég gyenge indok, nem?

2010. aug. 12. 17:04
 23/32 anonim ***** válasza:
hol található a másik kérdés?
2010. aug. 12. 17:11
 24/32 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

17:04-es voltam.

(Utálom, hogy a megválaszoltakban nincs kereső!)

2010. aug. 12. 17:32
 25/32 anonim ***** válasza:
2010. aug. 12. 17:42
 26/32 anonim ***** válasza:

Hát, nem semmi a férjed, ha emiatt félrelép ...

Irom én ezt úgy, hogy az én Férjemnél szerintem nincs az orális szex iránt nagyobb érdeklődést mutató férfi :-))

Nálunk kezdettől fogva természetes, mindennapos az orális dolog és a nyelés is, de ... Most 7 hetes terhes vagyok, szexelni (hagyományosan) nem lehet, mert barnáztam. Pár napig remek volt, hogy a számmal mindent meg tudtam oldani, de aztán, kb. 1,5 héttel ezelőtt olyan borzalmas rosszullét, terhességi hányinger ért el engem is, hogy jóformán mozdulni sem birok, evés-ivás kinszenvedés ...

Hát ezek után még az én Férjem is nyugira intett, azt mondta, leszek majd jobban is, bepótoljuk. Lehet, hogy most én is lehánynám, és megérti, hogy szarul vagyok.

Szégyellje magát az olyan faszi, aki ezt az időszakot nem birja ki!

2010. aug. 12. 20:52
 27/32 A kérdező kommentje:
Hát hogy azóta mi van?Együtt vagyunk,van olyan nap hogy jobb van olyan hogy nagyon szar,most ez a nap pont ilyen.A gyerekcsinálásról annyit,hogy a csaj jól megvezette a férjem azt mondta hogy gyógyszert szed,de persze hazudott.Terhes lett a férjem felajánlotta hogy kifizeti az abortuszt,de a csaj hajtogatta hogy nem lesz gond nem fog kiderülni,ő vállalja egyedül is nem kell gyerektartás semmi.Aztán jöttek a zsarolások hogyha nem küld pénzt elárulja nekem.
2010. aug. 12. 22:13
 28/32 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de az utólsó kommentbe mintha védenéd az uradat!Még a végén kiderül az is hogy a párod nem akart semmit hanem a csaj magára rántotta kajakra!És nem egyszer lépett félre vele mert panzióba jártak!Nagyon sajnállak tudom hogy rossz lehet sőt biztos,de ez az állat nem érdemel meg téged!Te neveled a gyerekeit plussz várod a a babát ő meg félre kefél meg még pénzt is költ a qrvákra!Nekem 1 hónapos most a kislányom és van egy 3 éves fiam is!Hat vagy 7 hónapos terhes voltam amikor a szomszéd tinilány ugy jött haza hogy a párom kikezdett vele!Nem tagadta hanem még ő hurrogta le a kiscsajt mindenféle spiclinek!Én is vele maradtam és én is a gyerekek miatt!Meg nekem nemis lett volna hova mennem anyaotthonon kivül de hát oda meg ki menne!Meg azért is mert hogy nem történt semmi!De teszem fel ha a szomszéd kiscsaj belemegy akkor a mai napig nem tudnék talán semmit hanem ott csalnának ahol tudnának!Tényleg nagyon sajnálom a veled történteket és tudom nehéz nem gondolni rá de ha már igy döntöttél hogy együtt maradtok akkor próbáld túltenni magad rajta mert megbocsájtani sose fogsz!Kitartás és legyél büszke mert neked nincs szégyelni valód!
2010. aug. 13. 08:27
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem akartam védeni csak a végéről lemaradt ,hogy a tényen nem változtat akkor is megcsalt. Köszönöm mindenkinek,hogy válaszolt,és kívánok mindenkinek sokkal boldogabb babavárást mint ami nekem jutott,és könnyű szülést.
2010. aug. 13. 13:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Így van, az a lényeg, hogy megcsalt. Az egy dolog, hogy a csaj vmennyire átverte, de ez nem változtat a dolog lényegén, hogy MEGCSALT!!! Ha nem lett volna a gyerek, akkor lehet sose derült volna ki, vagy csak még később. És lehet, hogy mással is volt viszonya, nem csak azzal az egy nővel. Igazából ezek után nem nehéz elképzelni. De mindegy, ha tudjátok hozzátok rendbe a házzaságot! Sok sikert hozzá! És azért majd írj, hogy mi van veletek.
2010. aug. 13. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!