Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem idevalo, de válaszolnátok?

Nem idevalo, de válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Azért ment tönkre a házasságom mert nem nyeltem le a férjem spermáját és nem élvezhetett a számba.Ez csak nekem ilyen undorító vagy másnak is.(Lehet rám ismertek,egy pár hete kirobbant megcsalás,4 babáját váró 26 hetes kismama)
2010. aug. 12. 14:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem engedem hogy a számba, vagy akár az arcomra élvezzen, egyszerűen számomra undorító! Ezt meg is érti, 9 éve vagyunk együtt, sohaxsem tette! Régi kapcsolataimban is mindig megkérdezte a pasi hogy hová mehet, és ezt tudomásul vette!
2010. aug. 12. 15:19
 12/32 anonim ***** válasza:

első vok :ezek után még nagyobb féreg a szemembe...

nem akarok csúnyákat írni....

sajnálom hogy ez történt nagyon...számomra érthetetlen hogy akkor miért csinál még egy gyereket ...gondolom már akkor is volt gondja ezzel mielőtt megint babás lettél...uh ha tudja h ez neki ennyire nagy probléma akkor miért??

Elolvasom a kérdésed...köszönöm hogy írtál!

Voltál már 4D-s ultrahangon? Kisfiad vagy kislányod lesz ? :)

2010. aug. 12. 15:29
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi el vagyunk tiltva a szextol amiota terhes vagyok, meg allando hanyingerrel kuszkodom es hanyok is sajnos meg mindig pedig mar a 29 hetnel tartok. Apjuk megertette, hogy nem megy az oral. Pedig elotte siman racuppantam es siman bevallalok sokmindent. Szamolja a heteket, bujik hozzam szegenykem kivont karddal...megis. Soha nem menne masfele azert mert MOST nem kapja amit ker. Ez gyermeteg es onzo dolog.
2010. aug. 12. 15:38
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi 13 éve vagyunk együtt, az orál az elejétől fogva ment, de soha nem nyeltem le neki. És nem is fogom. Számomra ez nagyon gusztustalan. A párom ezt az elején megértette, elfogadta, és soha nem erőltette.
2010. aug. 12. 15:41
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, hogy legszívesebben elküldenéd a francba! Dühít, hogy némely férfiak ilyen gondolkodásúak :S! Azt hiszem ha velem történne ilyen én is kitenném! Ennyire önző hogy lehet valaki? Elhiszem, hogy szeret, de miért nem gondolkodik előtte?! Hiszen Téged és a GYERMEKEITEK elvesztését kockáztatja :( ! Jaaaaaaaaaajjjjjjjj én sem értem az ilyet!

Kitartást!!!!

2010. aug. 12. 16:02
 16/32 anonim ***** válasza:

nem találtam így h Mit tennétek a helyemben?...elég sok ilyen kérdést ad ki...

aki tud linket küldeni tegye meg!

köszönöm!

2010. aug. 12. 16:07
 17/32 A kérdező kommentje:
Azt keresd ahol a postaládába levelet találtam.
2010. aug. 12. 16:16
 18/32 anonim ***** válasza:

húúú...megtaláltam

nem tudom mit mondjak.......biztos vele akarsz maradni? milyen így együtt élni vele? én tudom hogy nem lennék rá képes még a közös gyerekek miatt sem...annyira undorodnék tőle...

milyen lenne az életed nélküle szerinted? oké hogy a gyerekek nagyon szeretik csak ha Te így szomorú vagy ők sem lesznek boldogok...szerintem lépj tovább..nem érdemel meg...és nehogy magadat hibáztasd hogy nem tettél meg neki dolgokat!!!

2010. aug. 12. 16:30
 19/32 anonim ***** válasza:
és azt megtudtad hogy tényleg örömlányokhoz is járt? nem vettél semmit észre? kimarad...későn jön...stb?
2010. aug. 12. 16:38
 20/32 A kérdező kommentje:
Ezt a csaj mondta,de kiderült hogy ő is sokat hazudott.A férjemet zsarolta hogy küldjön pénzt különben írja a levelet a dologról,nekem.
2010. aug. 12. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!