Mi a véleményetek dr. Harsányi Lehelről? Mennyiért vállal egy szülést?
Hallottam jókat dr Harsányi Lehelről, azt a czeizel oldalán láttam is, hogy kb. 30ezer egy alkalom uh-val, viszont a szülésről nem találtam semmit. A kb. 30ezer/hóval nincs gond, de nem szeretném az első alkalommal letámadni, hogy jó-jó, de mennyiért szülhetek Önnél? Szeretnék saját dokit, de ha hozzá járok 5-6 hónapig amikor kiderül hogy mennyi az annyi, más már nem biztos hogy vállalna ennyi idő után.
Ha valaki szült nála, vagy a czeizelben esetleg, hogy 'működött' a szülés, bent tartózkodás?
ez lehet, hogy épp kórház függő, nem tudom, de a czeizel tudtommal teljesen magán.
de perpillanat nem is ez a kérdés, még nincs baba, csak szeretnék előre készülni, mert amúgy nem budapesti vagyok, viszont a helyi kórházzal nem vagyok kibékülve..
Ahová én járok, ott van orvosfogadás.
Dr. Harsányi Lehelről nekem csak UH tapasztalatom van, korrekt doki. Az UH árát a Czeizel intézet határozza meg, de amennyire én tudom, ott nincs szülészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!