Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rajtam kívül van itt olyan...

Rajtam kívül van itt olyan kismama, aki szept.10 körül fog szülni? Esetleg épp Szegeden.

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatokat? Kész a babaszoba? Összecsomagoltátok már a kórházi cuccot?

Én alig várom, hogy megismerjem a kislányunkat!

2010. aug. 12. 13:19
 1/5 anonim válasza:
Én szeptember 17.-re vagyok kiírva a kisfiammal, de Zalaegerszegen fogok szülni.
2010. aug. 12. 13:49
 2/5 nini24 ***** válasza:

Szia!

Szept. 21-re vagyok kiírva, de sztem előbb fog jönni a kiscsaj :) Nincs még kész semmi, de max. jövő hét végére kész szeretnénk lenni! Majdnem minden megvan, csak össze kéne rakni egy szobává :)Kórházi cucc lassan gyűlik, már legalább van mihez nyúlni, ha előbb indulna be a szülés, bár remélem a szeptembert megvárja :) Már én is nagyon izgatott vagyok, bevallom, egy kicsit félek is :) De nagyon szeretném már a karomban tartani a kis bérlőmet :)) Én Pesten szülök, a Bajcsy kórházban. Mi lesz a neve a kicsinek? A mienk Lili lesz :) Hogy bírod ezt a meleget? Ti hogy álltok? Puszi!

2010. aug. 12. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
én szegedi vok de a szülés még odébb van. jóóval:)
2010. aug. 12. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, szept. 26-ra vagyok kiírva, de mivel a cervix 2110, örülhetek, ha még 3-4 hétig kihúzom. Kb. 10-e körül fogok szülni Szegeden, remélem hamarabb nem.

Babaszoba kész, már van egy 21 hós kisfiúnk, az ő szobája a gyerekszoba, kifestettük, betettük a babaágyat. Ruhák milliónyi, csak vasalni kéne és eltenni, kórházi cucc gyűlik. Én listát írtam hogy mi kéne a kórházba, meg itthonra a kicsinek, és kitettem a hűtőre. Így ha hamarabb kellene mennem, mint hogy kész vagyok, a család többi tagja is meg tudja oldani, a lista alapján.

Te egyébként hogy érzed magad? Kész vagy a teendőkkel?

2010. aug. 13. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Mi majdnem kész vagyunk. A szoba kész, a kórházi kisbőröndből még hiányzik 1-2 dolog. Én remekül vagyok. Délutánonként jól esik egy kis pihenés a nagy melegben, esténként sétálunk úgy 1 órát.

Sok sikert és boldogságot!

2010. aug. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!