Akinek 12.hetes uh kislányt mondtak 20.hetesen kisfiút Végül mi lett a baba neme?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 16:35
11/12 anonim válasza:
12. héten 80% kisfiú, 20., 28. és 32. héten egyértelműen kisfiút láttak 4D-n is. Még le is hülyéztek, hogy minek ennyiszer kérdezni, mármondtamamúltkoranyuka.
Aztán a 38. héten megszületett egy gyönyörű kislány, aki azóta már két éves. Kettő, nem húsz, és magánban voltunk, zsírúj gépekkel, profi orvosokkal.
Születése után annyira sokkolt, hogy dehát "tuti fiú", oszt mégse, hogy egy hétig rémálmaim voltak, hogy honnan nő neki az a kukac, amit a doki benézett :D
Szóval én a másodiknál már maximum a DNS alapú tesztnek fogok hinni.
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó ez durva... igen én is valami ilyesmi parában vagyok, hogy majd a végén ér mégnagyobb meglepetés
Most 24hetesen már kisfiú lett 🙄😄
2020. dec. 18. 19:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!