Mik a terhesség legelső tünetei még a hányásos szitu
előtt?
Figyelt kérdés
Nálam most ezek vannak, nem csináltam még tesztet: néha enyhe émelygés, menstruációs görcsök napok óta, mellfeszülés, idegesség, stressz, hangulatingadozás, nagyon kívánom a szexet és viszonylag 'sokat' eszek. Nálatok mik voltak az első tünetek?
Semmi tünetem nem volt. 6-7 hetesen kezdődött, de rosszullétem sose volt.
2020. dec. 3. 20:03
2/11 anonim válasza:
Egyetlen tünet a kimaradt menstruáció volt.
Utána jóval, előfordult álmosság. És édeset nem kívántam enni.
Ennyi tünetem volt a terhesség alatt.
2020. dec. 3. 20:11
3/11 anonim válasza:
Első tünet kimaradt menstruáció. 6-7 hetesen kezdődött a fáradtság, hangulatingadozások kb 10-11. hétig, 8 hetesen hányinger, szagundor, ami 14.hétig tartott.
2020. dec. 3. 20:20
4/11 anonim válasza:
én hirtelen túlérzékeny lettem a rossz szagokra, cigifüst az utcán, kipufogógáz, ilyesmi.
2020. dec. 3. 20:21
5/11 anonim válasza:
Első terhességnél az első tünet az volt, hogy a macskám elszaladt előlem. Aztán nem jött meg a szokásos időben a menstruációm, aztán arra ébredtem, hogy fel akarnak robbanni a melleim.
A másodiknál hirtelen nagyon fáradékony lettem, aztán egyik reggel nem fértem bele a melltartómba. Gyorsan csináltam is egy tesztet, pozitív lett.
2020. dec. 3. 20:34
6/11 anonim válasza:
Ha nem csináltál még tesztet, gondolom max. a 14 DPO-n járhatatlan, ilyenkor még nem olyan magas a hormon szintén, hogy az terhestüneteket okozzon.
Szóval, a nem várt időpontjában még biztos nem baba miatt émelyegsz vagy vagy falánk. A menstruációs görcsök meg logikusan menstruációs, nem terhességi tünetek.
Az első tünet valószínűleg az iszonyatos fáradtság lesz az 5. héttől.
2020. dec. 3. 20:47
7/11 anonim válasza:
Nekem a nem múló mellfeszülés
és a szokatlann aluszékonyság volt, rá 3 napra teszteltem először és már 2-3 hetet írt.
15+5 hkm
2020. dec. 3. 20:50
8/11 anonim válasza:
Nálam az volt az első és utolsó tünet, hogy nem jött meg
2020. dec. 3. 23:15
9/11 anonim válasza:
Nálam kimaradt a hányinger-hányás, volt viszont fáradtság, álmosság kb. a 6. hétig, simán igényeltem a napközbeni alvást is. Kb. 4 nappal az elmaradt menstruáció után teszteltem, azon a héten farkaséhes voltam állandóan. Menstruációs fájdalom szinte folyamatosan, de az is ritkulni kezdett a 7. héttől, később inkább csak reggel jelentkezett. Továbbá a 6. héten érzékenyebbé váltak a melleim egy hétre és a bal oldali jócskán megnőtt, úgyhogy eléggé felemás lett az összhatás. :)
2020. dec. 4. 14:09
10/11 anonim válasza:
Már menstruáció késése előtt éreztem fejfájást, fáradtságot illetve hányingerem volt, ha sokáig nem ettem és éhes voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!