Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 és fél hetes terhes vagyok....

5 és fél hetes terhes vagyok. Két napja egyhén fáj a hasam, időnként feszül. Nem vészes, csak normális?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy normális, nekem is voltak enyhe fájásaim, feszüléseim az első három hónapban kb. olyankor amikor meg kellett volna jöjjön a menzeszem. Arra vigyázz,hogy ha esetleg barnás váladékot veszel észre a fájások alatt rögtön menj dokihoz. Jó babavárást. 38 hetes kismama
2008. nov. 30. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt,de sokat segitett a pihenés és előirták a magne b6.ot is.
2008. nov. 30. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is éreztem ilyet, olyan volt mintha meg akart volna jönni. Az orvosom azt mondta, hogy ez normális, nő a méhem. Most vagyok a 14. hétben, de még mindig érzek ilyet, van amikor szúrást is. Amíg nem túl fájdalmas és nincs barnázás, vagy vérzés, addig ne aggódj!

Boldog babavárást!

2008. nov. 30. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is van ilyen már 2 napja fájdogál és tényleg mintha meg akarna jönni! Hol elöjön hol elmulik:(!

Én is szedem a magne B6-ot talán az valamennyire segit!

Boldog babavárást!

15 hetes kismama

2008. nov. 30. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.Ha folyamatosan fáj,esetleg görcsölsz is,akkor menny dokihoz,nekem is fájt a hasam,azt mondták hogy a terhesség ezzel jár,utána görcsölni kezdet,és sajnos a vége rossz lett,11hetesen elvetéltem.Szerintem keresd fel a dokit,ha másért nem is,de legalább megnyugszol.Gratulálok....
2008. dec. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!