Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális, hogy 5 órája...

Ez normális, hogy 5 órája görcsölök? El fogok vételni?

Figyelt kérdés
3 órája erősebb görcseim vannak, 11 hetes vagyok. Nem vérzek, csak fáj, a hasam, mintha meg akarna jönni. Kibírható a fájdalom.
2020. nov. 29. 23:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

En ezt tennem: bevennek no spa gorcsoldobol 120 mg-ot (ez jelenthet másfél 80mg-os tablettat) vennek magneziumot (magnerot pl) 2 tablettat egyszerre - fenyegeto vetelesnel lenyeg hogy a meh lazuljon. Es progeszteront vennek be, huvelybe ha nem verzel egyszerre 200 mg-ot es lefekudnek. Az ugyeleten is ezt mondanak (jo esetben, ha nagyon torodnek veled) es a fekvo allapot nagyon sokat segithet! Ha nagyon verzel menjel be, de kisebb verzesnel se mozdulj meg!!!

Nekem 7 hetesen 4 oran keresztul ugy gorcsolt es olyan fajdalmam volt mint egy vad menstruacio alatt, az orvosom telefonon annyit mondott hogy ha el akar menni, elmegy ugyis - hat en ezzel nem elegedtem meg. Vegigsirtam az ejszakat igaz, de pontosan azt csinaltam, amit neked leirtam. 10 napig fekudtem, a no spa adagot csokkentettem napi 40 mg-ra prevenciobol ugy nagyjabol a 3-dik nap utan.

Ha megint így jarnek, igy tenném - de remelem nem fogok, es remelem hogy te is jol vagy!!! Jelentkezz, hogy mi tortent

2020. nov. 30. 09:33
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

Elozo vagyok: ja es vereztem is, nem is akarhogy, eleven piros vér, es nyalkahártya darabka is jott. Borzalmas volt latni es megélni, de ezt csinaltam, amit leirtam.

Progeszteront napi 2x 200 mg (huvelybe miutan mar nem vereztem, addig szajon at) 3x2 magnerot es no spa 120 mg a gorcs alatt, es utana par napig napi 40 mg.

2020. nov. 30. 09:36
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Persze, toljon be töményet, aztán amikor bekerül a kórházba, akkor úgy gyógyszerezzék. Eszed nulla, nem kéne felhívni rá a figyelmet ennél jobban, mert egyre kínosabb!
2020. nov. 30. 10:21
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
11-12: miert lett lepontozva? En is ezt csinalam
2020. nov. 30. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta kedves kérdező?
2020. dec. 3. 08:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Elvetéltem.
2020. dec. 3. 22:22
 17/20 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :( Kitartást kívánok, és sok erőt!
2020. dec. 3. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Borzasztoan sajnalom:(
2020. dec. 3. 22:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, szorítottam érted. Köszönjük, hogy megírtad a (sajnos szomorú) fejleményt. Kitartás!
2020. dec. 3. 23:07
 20/20 anonim ***** válasza:
En is sajnalom😔 kitartas!
2020. dec. 4. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!