Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti depresszió?

Terhesség alatti depresszió?

Figyelt kérdés
Tud bàrki bàrmit javasolni terhesség alatti depresszióra? 12 hetes terhes vagyok, amint megtudtam hogy gyereket várok beleszerettem, ám 1-2 hétre rá elkezdtem megutálni ezt az egészet. Nem akarok terhes lenni, nyűg az egész, mindenem fáj, sokat veszekszünk a párommal is, nem a szüleimmel élek, hiányoznak, csak haza költöznék, gyakorlatilag az életemet is utálom jelenleg. Betudom a terhességnek, elötte nem éreztem egyáltalán így, alig vártam.hogy kisbabám lehessen, de kezdek megőrülni. Minden egyes napot végig bőgök. Bármi tipp?

#terhesség #depresszió #Hangulaingadozás
2020. nov. 23. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia kérdező hogy vagy?? Én 22 hetes várandós vagyok második gyermekemet várom, nekem is hasonlóak a tüneteim.
2021. jan. 29. 11:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Hála Istennek, sokat javultam. Azóta haza utaztam egyszer, az sokat segített, meg már a 22.hétben tartok. Depressziósnak egyáltalán nem mondanám magam. Visszatért az életkedv, gyakorlatilag mintha bedrogoztak volna mindenen nevetek. Szerintem az idő segített nagyon sokat, meg az hogy (mondjuk nagyobb veszekedésekkel járó) beszélgetéseink voltak a férjemmel, ami után azért valahogy közös nevezőre jutottunk. Sokkal nagyobb szeretetben és tiszteletben élünk azóta.
2021. jan. 30. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!