Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A lőrinci SZTK-ban csak hasi...

A lőrinci SZTK-ban csak hasi vagy hüvelyi UH-t csinálnak? Hasi UH-val lehet valamit 7 hetesen látni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Az uh típusa a terhesség vélt idejétől függ és nem az SZTK-tól. 7 hetesen még hüvelyi jár, mert túl kicsi a baba ahhoz, hogy hason érdemlegesen lehessen vizsgálni.
2008. nov. 30. 08:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak azért feltételeztem, mert egyszer már volt olyan, hogy 2 hetet késett, de akkor negatívat teszteltem. Elmentem dokihoz, és azt mondta, hogy ilyenkor még nem lenne értelme UH-t csinálni, mert ha terhes lennék se látszana semmi. De aztán persze megjött. Gyanús, hogy ilyet nem mondott volna, ha van hüvelyi UH.
2008. nov. 30. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:

szia

nekem egy hüvelyi u.h.-ot se csináltak.

az első hasinál 4hetes terhességet állapított meg a doki, 10nap múlva pedig már szívhang is volt.

valószínű ez akkor a gép minőségétől függ.

4hónapos kisfiú anyukája

2008. nov. 30. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor 7 hetesen már ezek szerint hasival is látszani fog. Csak az összes tesztem halvány pozitív lett, és még nem nagyon merem elhinni. Jó lenne már a saját 2 szememmel látni, hogy tényleg ott van.
2008. nov. 30. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:

7 hetesen is kimutatható a terhesség hasi uh-val, de ha alaposan meg akarják nézni, hogy mi van a babával, akkor jobb ha közelebb mennek a babához. Ezért jobb a hüvelyi ebben a korban.

Pl a nyaki redőt ilyenkor már nézik.

Az viszont igaz, hogy az uh gép minőségétől is függ a dolog.

Első válaszadó voltam.

2008. nov. 30. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Először én is kidobtam a halvány pozitív tesztemet, azt hittem, egyforma erős kell, hogy legyen a 2 csík. A 3. után hittem el, hogy sikerült, babát várok. 5 hetesen a doki is megállapította, hüvelyi uh-val. Mondjuk akkor olyan pici volt, hogy nem láttam őt, de úgy voltam, hogy ha a doki látja, akkor biztos ott van. 9 hetesen már jól látható volt. Nekem azt mondta a doki, hogy 12 hetes korig csak hüvelyi uh-t csinálnak.

1,5 hetes kismama

2008. nov. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!