Szerintetek igaza lehet? Kissé meglepődtem. /szülés? /
Köszi :)
Én még ilyesmire nem készültem fel bevallom őszintén.. persze épp itt az ideje :D
Igen, gondolom amiatt mondta.
De az is lehetséges lenne, hogy már most ekkora legyen ?
Nem korai..szép nagy a baba is.Mondjuk pl.nekem is ezt szajkózták hogy tuti hamarabb szülök,dec.8ra voltam kiírva,és állította mindenki Mikulásra itthon leszünk..
Ehhez képest karácsony előtt 2nappal jöttünk haza,8nappal tulhordtam az első gyerekem:-)
szia, ugyan ebben a cipőben járok mint te csak 1 héttel fiatalabbak vagyunk :-)
Nekem a becsült súly 2500 gramm volt múlt héten. Én nem bánnám ha hamarabb érkezne.:-)
Szerintem egyáltalán nem jó, ha megszületik a 38. hét előtt, úgyhogy utolsó, nem értem miért szeretné, ha hamarabb jönne. Sokkal alkalmazkodóbbak, könnyebben kezdenek el szopzini a babák.
Amúgy meg a dokid sem tudja, hogy mikor fogsz szülni, nemhogy a védőnőd. Nem szeretm az ilyen okoskodó védőnőket.
Köszönöm szépen. Azt én sem bánnám, ha kicsit hamarabb jönne, de azért ne sokkal.. még fel sem készültem :D
Persze, hogy nem tudja mikor jön, de nem általános dolog 35+4 naposan a III. fokban érett lepény, mert az csak a végén szokott annyi lenni. Erre mondta, hogy nem baj csak nem fogom végig vinni.
Boldog babázást, könnyű szülést mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!