Nifty, Prena, Panoráma? Hiába olvasgatok utána,nem igazán értem mi a különbség köztük?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb?2020. nov. 12. 09:21
1/8 anonim válasza:
Kb. ugyanazt tudják szerintem, árban is hasonlóak. Mi Panorámát csinâltattunk, flottul ment minden, kedvesek voltak és időben küldték az eredményt.
2/8 anonim válasza:
Mi nifty, mert több dolgot vizsgált mint prena. Panorámát nem ismerem.
3/8 anonim válasza:
Nifty mindenképpen. A prena miota itthon elemzik es validaljak tobb hamis pozitiv esetet is hozott. A Niftyhez biztositas is jar. Nekem profibbnak tunik mint a tobbi.
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. A Panorámához is van biztosítás és ingyen pár nap alatt megcsináják az amniot, ha rossz eredmény születik. Niftyről tényleg én is olvastam rossz tapasztalatot.
6/8 anonim válasza:
3.vagyok. A prenanal is megcsinaljak ha vmelyik ertek nem jo, de baratnomnek nagyon rossz tapasztalata volt veluk a mintavetelnel is. :( Sokan azt gondoljak, hogy azert mert a Nifty kínai akkor tuti nem megbízható, pedig ott tenyleg profi laborok vannak es sokkal nagyobb mintaszammal dolgoztak ki ezt a tesztet. Minden orvos azt ajanlgatja amelyikben erdekelt.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is az a gondom,hogy 2 orvosnál is voltam és az egyik a Prenát javasolja, a másik a Niftyt.
2020. nov. 12. 14:14
8/8 anonim válasza:
1. vagyok. Én utánanéztem, véleményeket olvastam és választottam magamtól, nem kell ehhez az orvos. Én pénzem, én választok és azért 3-4 fajta ilyen teszt van, nem 50, ki lehet gyorsan választani szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!