Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő alatt hat a vérnyom...

Mennyi idő alatt hat a vérnyomás csökkentő?

Figyelt kérdés

Jövő héten kell kontrollra mennem. 3 napja szedem 3x1et naponta. Még mindig 140/90 fölötti értékeket mérek. Jelenleg 37 hetes kismama vagyok.

Aggódom picit. Magas vérnyomás esetén engedik a természetes szülést?!

Köszi a válaszokat.

2020. nov. 11. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Eltart egy picit míg beáll. Én mindhárom terhesség alatt szedtem illetve szedem mert 33 hetes múltam még csak.

Hidd el ez még nem olyan magas. Nekem gyógyszer nélkül 150/100 és 160/110 között van.

Elsőnél toxémiás voltam, engedett a dokim próbálkozni az sajnos más tészta, hogy komplikációk miatt sürgősségi császár lett.

2020. nov. 11. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is a 24órás vérnyomás mérésen állandó 150/95 körüli értéket mért. Legmagasabb 166/105 volt. Akkor mondták hogy jó akkor napi 3at szedjek így van 140fölött. Félek nehogy én is toxémiás legyek. Egyenlőre nincs fehérje vizeletemben. Aggódom, hogy szülésig nem fogják tudni beállítani. Köszi a válaszodat! Kellemes baba várást.
2020. nov. 11. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Kell egy kis idő. Én eleve magasvérnyomással kezdtem a terhességet így csak a Dopegytre váltottunk. Kellett egy 2-3 nekem. Először nagyon levitte a vérnyomásomat így csak felet szedtem. Aztán fokozatosan emeltem napi 2x1-re. Olyan migrénem volt az elején 3 napig majd megőrültem.

Egyébként igen engednek. Az elsőt 170-es vérnyomással szültem. Sz*r hely volt nem igazán érdekelte őket a magasvérnyomásom.. A másodikat is szintén így szültem csak nem ott. Sima természetes szülés volt mindkettő. Mérik a vérnyomásodat vajúdás közben is és ha felszalad nagyon ott a császár lehetősége is.

2020. nov. 11. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 2.nál nem sikerült belőni normálisan. Most viszonylag egész szépen beállt. Igaz én 4x 1 szedek legrosszabb napokon pedig emelt dózisban 4x2.

Én alapban magasvérnyomásos vagyok.

A lényeg hogy m@r a 37hétben vagy tehát már a finishben.

Nekem a 20. Héttől kezdődőtt fokozatosan emelkedett ezzel egyirányban kezdett lányunk elmaradni. 3p.héttől durvult. Ő ez miatt IUGR "sorvadt" babaként született. Jó időre de több mint 1 hónapos elmaradással.

34.héten kezdtem el brutálisan ödémásodni, konkrétan egy csík volt csak a szemem helyén, akkor bekerültem a végéig 3 hétre a kórházba.

2020. nov. 11. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Lemaradt 1.voltam
2020. nov. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!