Mennyi idő alatt hat a vérnyomás csökkentő?
Jövő héten kell kontrollra mennem. 3 napja szedem 3x1et naponta. Még mindig 140/90 fölötti értékeket mérek. Jelenleg 37 hetes kismama vagyok.
Aggódom picit. Magas vérnyomás esetén engedik a természetes szülést?!
Köszi a válaszokat.
Eltart egy picit míg beáll. Én mindhárom terhesség alatt szedtem illetve szedem mert 33 hetes múltam még csak.
Hidd el ez még nem olyan magas. Nekem gyógyszer nélkül 150/100 és 160/110 között van.
Elsőnél toxémiás voltam, engedett a dokim próbálkozni az sajnos más tészta, hogy komplikációk miatt sürgősségi császár lett.
Kell egy kis idő. Én eleve magasvérnyomással kezdtem a terhességet így csak a Dopegytre váltottunk. Kellett egy 2-3 nekem. Először nagyon levitte a vérnyomásomat így csak felet szedtem. Aztán fokozatosan emeltem napi 2x1-re. Olyan migrénem volt az elején 3 napig majd megőrültem.
Egyébként igen engednek. Az elsőt 170-es vérnyomással szültem. Sz*r hely volt nem igazán érdekelte őket a magasvérnyomásom.. A másodikat is szintén így szültem csak nem ott. Sima természetes szülés volt mindkettő. Mérik a vérnyomásodat vajúdás közben is és ha felszalad nagyon ott a császár lehetősége is.
Nekem a 2.nál nem sikerült belőni normálisan. Most viszonylag egész szépen beállt. Igaz én 4x 1 szedek legrosszabb napokon pedig emelt dózisban 4x2.
Én alapban magasvérnyomásos vagyok.
A lényeg hogy m@r a 37hétben vagy tehát már a finishben.
Nekem a 20. Héttől kezdődőtt fokozatosan emelkedett ezzel egyirányban kezdett lányunk elmaradni. 3p.héttől durvult. Ő ez miatt IUGR "sorvadt" babaként született. Jó időre de több mint 1 hónapos elmaradással.
34.héten kezdtem el brutálisan ödémásodni, konkrétan egy csík volt csak a szemem helyén, akkor bekerültem a végéig 3 hétre a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!