Silvye91 kérdése:
Tökéletes vérkép esetén, mennyire érdemes elmenni kombinált tesztre?
Figyelt kérdés
Most jött meg az első laborom eredménye, védőnő szerint tökéletes egy csillag sincs.
Mennyire érdemes elmenni ilyenkor kombinált tesztre? tudom az más adatokat vizsgál, de mégis? van értelme?
2020. nov. 11. 11:16
1/9 anonim válasza:
Mi koze a kettonek egymashoz? Az egyik a te egeszsegi allapotodat mutatja,a masik hogy a babanak mennyi eselye van genetikai rendellenessegre. Kell.
2/9 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy szerintem a kombinált nem elég megbízható, a kettőnek semmi köze egymáshoz. A te vérképed a te állapotodat mutatja, a kombinàlt a babát vizsgálja.
3/9 anonim válasza:
Két különböző dolog. Érdemes megcsináltatni. Az ultrahanggal együtt kitudja szűrni a betegségeket.
5/9 anonim válasza:
Ha neked mindegy, hogy down-os e a baba, mindenképp megtartod, akkor akár ki is hagyhatod.
6/9 anonim válasza:
A genetikai vizsgálatok amúgy is kötelezőek.
Ilyen hülyeséget kérdezni.. Mi köze a vér eredményednek a baba állapotához, attól hogy neked nincs bajod a babának lehet..
7/9 anonim válasza:
Ha tudod,hogy mást vizsgál,akkor te is tudhatnád,hogy érdemes elmenni a baba miatt
9/9 anonim válasza:
8 nekem sosem volt csillagos. A szules előtti volt 3 csillag. A doki meg ki is röhögött, hogy hagyjam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!