13 héten járok,éjjel ha felkelek vagy akár nappal is ha kb 2 percet is várok,hogy elmenjek pisilni miután érzem,hogy mennem kellene annyira nagy fájdalmat érzek,hogy az már a tűrőképességemet meghaladja. Mitől?
Azt elfelejtettem meg említeni,hogy ez nem minden vizelésnél van így,leggyakoribb éjszaka és reggel az első vizeletnél.
Szúró,nyillaló érzés míg elindul.
Akkor szokott nekem csak éjszakai ilyen erzes lenni ha éjszaka fázok(pl: nem veszek fel téli zoknit) vagy nem pamut bugyiban alszok.
Ha az elején csip akkor valami külső inger van, ha a közepe akkor húgyhólyag bantalmak/fertőzés , ha a legvége akkor a vesével van gond.
Nekem ezt mondták a kórházban mikor vesemedence gyulladassal kerültem be még terhesség előtt.
Ezek saját tapasztalatok. Igaz, 10 hónapja szültem, de nem nagyon emlékszem, hogy volt-e hasonló tünetem.
Most jobban visszagondolva volt néha, akkor D-mannoset ittam. Van kapszula formaban is de én a por valtozatat ittam.
Azt lehet terhesen, nem megy át a magzathoz.
De mindenképp beszelj orvossal :)
Amikor keveset ittam es ki voltam száradva akkor volt ezekkel a tünetekkel járó vizeletem.
Lehet több folyadékékra van szükséged.
Terhesen en napi 3-4l ittam. Ennyit kívánt a szervezetem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!