34+3 voltam ultrahangon, a dokik szerint nagy baba lesz. Szerintetek? BPD:96.3, HC: 327, AC: 309, FL: 71, OFD:110.
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 21:10
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nagy. Barátnőm 4 kiló+ gyereket szült, nem volt semmi baja se neki se a babának. Azóta is jóval magasabb a koránál, testsúlya ehhez arányos.
Igaz császár lett neki. Nem is engedték próbálkozni, mondták neki, hogy teljesen értelmetlen lenne.
12/19 anonim válasza:
Egyébként súlyra mit írtak, mekkora most?
13/19 A kérdező kommentje:
Súlyt nem írtak még eddig egyszer sem...
Átlagos méretűnek születtünk a férjemmel mindketten, 3-4 kg között.
2020. nov. 5. 23:34
14/19 anonim válasza:
Hm... A gep pedig mindig saccol a meresek alapjan, nekem mindig mondja a dokim, h cca mennyi lehet... Kerdezz ra legkozelebb, de szerintem 4 kg n felulire szamits..
15/19 anonim válasza:
Amúgy az sem jelent semmit, hogy ti mekkorák voltatok. Én 3 kg se voltam férjem is teljesen átlagos volt. A fiunk mégis 3910 lett.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi vagyok mekkorára fog nőni még a maradék 5 hét alatt. 😁
2020. nov. 6. 13:50
17/19 anonim válasza:
Hát hiába volt 24. Héten jo a terhelés, azóta simán lehet szar. Ilyen esetekben meg egyszer érdemes ogtt-t csinálni vagy legalább egy cukorprofilt.
18/19 A kérdező kommentje:
Ezt nekem kellene jeleznem az orvos felé?! Nálunk ezt nem szeretik, mert ők tudják, ők az orvosok és ebben igazuk is van. :)
2020. nov. 6. 22:48
19/19 anonim válasza:
Nem hiszem. Mikor engem torch-ra küldtek, küldtek ogtt-re is egyből. Csak hát az alapján hogy nekem elfelejtették a streptococcus szűrést megcsinálni... inkább kérdezz rá és nézzenek hülyének szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!