Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet enni terhesség alatt...

Lehet enni terhesség alatt gömböcöt?

Figyelt kérdés

A beleseje olyan finom puha, mintha nyers lenne, de fel lett füstölve.Annyira megkívántam a múltkor, hogy egy fél szeletet ettem belőle.

15 hetes vagyok

2008. nov. 29. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi lehet buta vagyok az a disznósejt, mert akkor persze én is kívánom elég gyakran.
2008. nov. 29. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi sajt
2008. nov. 29. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen disznosajtra gondolt(én igy ismerem a gömböcöt)

Ehetel persze hogy ehetsz!

2008. nov. 29. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
37%

EHETEL?

Jó válasz ez?

Na mindegy.Hanem belsőségből készült, akkor ehetsz, de ha van benne akkor inkább nem javasolt, mert a belsőségek a szervezeti méregtelenítők, ezért ha belegondolsz a malac összes toxinja azokon a szerveken haladt át élete során. Így van ez a hurkával is.

Ha csak husi, meg bőrke, meg zsiradékból van,akkor egyél nyugodtan.

2008. nov. 29. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolso!

A helyesiràsi hibàra gondoltàl,esetleg magàra a biztato szora?

Ha a biztato szora,akkor,igenis miért ne ehetne?Én is eszek mindent a sajtokon keresztül a halkonzerveken àt egészen a kolbàszokig.

Mégis egészséges a babàm,és az orvosom szerint sincs semmi megtiltva,dohànyzàson,alkoholon,meg drogon kivül.

Ne azt nézd hogy miböl van a disznosajt,ennyi erövel ne együnk savanyu kàposztàt se,mert azt làbbal tapostàk.

Nem beszélve arrol hogy egy terméket se làtsz hogyan àllitanak elö-

Nem mindig az az igaz amit a csomagolàsokon làtsz.Szoval ha akar akkor nem egy disznosajttol fog a szervezetébe méreg kerülni.

Igenis egy kismama egyen ugy mint eddig.

Nem beteg ö hanem àllapotos!

Ha szoptat akkor màr màs az étrenddel kapcsolatos kérdés,de igy....

Szoval kérdezö!

Jo étvàgyat,és problémamentes boldog babavàràst!

2008. nov. 29. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyugodtan ehetsz! Így van, a terhesség nem betegség, nagyon túldimenzionálják mostanában a kajákkal a dolgot! Amúgy szoptatás alatt is bármit lehet enni, 3 órán belül minden kiürül, tehát ha te mondjuk reggel 6-kor szoptattál és 6:15-kor eszel mondjuk valami fűszereset, akkor 3 óra múlva ismét szoptathatsz, nem kerül bele a tejbe se az íze, se semmi. Ezért is lehet pl. antibiotikumot is szedni szoptatás alatt. De mondjuk ha valamilyen kajáról tudod, hogy téged puffaszt, akkor azt valóban célszerű kihagyni az étrendből (bár gondolom, akkor te se ennéd meg szívesen, akár szoptatsz, akár nem), mert akkor a babát is puffasztja.
2008. nov. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!