Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok, a dokim azt...

7 hetes vagyok, a dokim azt mondta ráérek még védőnőhöz menni. Miért? Még kiskőnyvem sincs.

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Azért érsz rá, mert a vetélés kockázata a 12. hétig a legnagyobb. Ezért a védőnőhöz is elég a 12 héten menni a kiskönyvért.

Remélem minden rendben lesz, ne izgulj.

Én is a 12 héten voltam először védőnőnél. Nem maradsz le semmiről.

Boldog babavárást

31 heteske

2008. nov. 29. 12:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Első terhességem és annyi aggály van bennem. Boldog Babavárást!
2008. nov. 29. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Milyen aggály?

2008. nov. 29. 12:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Miért nem kell más vizsgálatokra mennem? Minden rendben van-e? Mit egyek igyak? Jó anyája vagyok??
2008. nov. 29. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

De ari vagy minha magamat hallanám vissza.

JÓ ANYJA VAGY!!!!!!!!!!!

És 12 héten kell tarkóredő mérésre menni, meg vélvételre.

És szerintem szedj terhesvitamint, nekem a femibion vált be, mert nem híztam tőle és nem volt székrekedésem se, kávé fekete tea, cigi drog tilos.

(Bár ha eddig is kávéztál kevés nem árt :1 adag, én is iszom)

Valamint sok gyümi, zöldség, hal, ÉS ami jól esik.

Csak ne mértéktelenül mert sok lesz a plusz kiló.

Nyugi szupi anyuci vagy, mivel ezen jár az eszed ezt bizonyítja.

2008. nov. 29. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőhöz én 6. hét után miután már szívhang is volt akkor mentem.Nem tudom mennyire igaz, de azt mondják onnantól, hogy kiskönyv van a kezedben munka szempontjából védetebb vagy.Nekem is első babám lesz most vagyunk majdnem félidősek, hasonlóak voltak a gondjaim, de hidd el jó anyukája vagy!.A védőnő elmondja mindig a soron következő vizsgálat menetét laborba küld megmondja mikor kell menned uh-ra meg ilyesmi, ad(legalábbis nekem adott)könyvet meg újságokat amiben sok minden benne van az állapotról és az utána következő időkről.Boldog babásodást
2008. nov. 29. 13:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól esett!! Kezdek lassan fellélegezni.Olyan furi és jó így az Élet! Minden jót NEKTEK!
2008. nov. 29. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan az első uh lelet, amin rajta van, hogy élő embryo, azzal mehetsz a védőnőhöz.

Én is azzal mentem és egyből adta a kiskönyvet. A dokinak nem tök mindegy mikor mész?

2008. nov. 29. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 hetesen mentem a védőnőmhöz a kiskönyvért.
2008. nov. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!