Az első babámnál magamnak szinte semmi ilyesmit nem vettem. Két terhes nadrágot, meg egy két ruhát, sok bő ruhám volt amit terhesen is tudtam viselni. Nyáron voltam terhes, szóval nem volt sok mindenre szükségem. Most ugye az első baba után szinte mindene megvan a kistesónak, így szeretném magamnak most megengedni azt amit az előtt nem lehetett. Mire érdemes beruházni?
Övterelő, vitamin, tépőzáras sportcipő, uzsonnászacsi rágcsálnivalóval. 2 terhesnadrágot vettem, meg varrtam egy bandázsövet.
2020. nov. 3. 13:11
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi lányok. Pocak tartót én is be szerzem most. Nekem is óriási hasam volt, sokat feküdtem mert fájtak a lábaim így gondoltam megleszek nélküle
2020. nov. 3. 13:13
13/18 anonim válasza:
Kismamapárna egy áldás! Könnyű, lenge ruhák, bebújós cipők. Most egy kicsit nehezebb már, 38 hetes terhes elmúltam, nehezen öltözködöm, kabátot nem tudom begombolni, őszi/téli cipőt is nehezen veszek már fel, főleg ha fűzős, cipzáros, de erre a kis időre már megoldom. Kismama legging is szuper jó. Hideg időben keress vastagabbat, nagy one size kötött pulcsik is szuper jók. Az orvoshoz mindig úgy mentem, hogy hosszabb pólót, trikót vettem fel, hogy vetkőzés után ne egy szál punciban álljak ott a rendelőben. Nekem komfortosabb volt. Van pocaktámaszom. Ritkán volt rajtam. Szúr, zörög... nem szeretem.
2020. nov. 3. 13:20
14/18 anonim válasza:
Mint #1.
Es a vegen egy liliputi kismamakabat 4 in 1. Oktober vegi baba, oriasi volt a hasam, most hordozashoz hasznalom aztan meg majd siman toldalekok nelkul.
2020. nov. 3. 13:32
15/18 anonim válasza:
Igazából nagyon kevés dolog. Nem kellett szoptatós párna. Nekem az IKEA-s rénszarvas teljesen megfelelt erre a célra. Kettő terhes farmerem és 3 terhes leggingsem volt. A felsőimet végig tudtam hordani, de kaptam egy aranyos katicás terhes pólót, azt szerettem hordani. A vége felé kellett egy walkmax cipő, annyira fájt a derekam. De abban tudtam menni. Ami nagyon fontos volt az az övterelő a kocsiba. Kb ennyi. Semmi egyéb mást nem vettem és nem is éreztem, hogy kellene.
2020. nov. 3. 14:31
16/18 anonim válasza:
15 vagyok. Bocsánat kihagytam a terhes kabátot. Lidl-ben vettem. Kb 7000ft volt.
2020. nov. 3. 14:32
17/18 anonim válasza:
Egy csinos terhes szoknya és nadrág a Lidlből, imádtam.
Kismama leggingsek.
Szoptatós melltartók - 1 méretet nőtt a mellem már a terhesség alatt, csak ezeket tudtam hordani. Most, szoptatáskor is nagyon jók.
Kismama testápoló, dm-es rózsaszín. Elhasználtam vagy 5-6 tégellyel.
Terhesvitamin.
2020. nov. 3. 16:36
18/18 anonim válasza:
Terhes parna az mindenkepp.
nagyobb papucs/cipo,
csik sportmeltarto vagy mi a neve. Vegig csak azt hordok a terhesseg alatt mert minden mas meltarto vagja a hatam a vizesedestol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!