Van, akinek a babája a 36. héten még mindig farfekvésben volt/van? Megfordult még?
Figyelt kérdés
Már olyan 10 hete ilyen fekvésben van. Jövő héten csütörtökön megyek megint orvoshoz, hogy megnézzék, hogyan fekszik - akkor leszek a 37. hétben. Csinálni még semmit nem próbáltak meg, hogy megfordítsák a babát. Ennyire van még idő erre?2020. nov. 1. 09:01
1/7 anonim válasza:
Nekem nem fordult meg.A megfordítása meg nem egyeztem volna bele,de az orvosom szerint kevés szakember kockáztat ilyennel.Vegul is császárral szültem.Ja,34.heten mondta az orvosom hogy egyre kisebb a hely és egyre kisebb az esély hogy beforduljon.40.heten csaszaroztak.
2/7 anonim válasza:
38. héten fordult át magától. Az utolsó pillanatig van rá esély. Az én orvosom mindig azt mondta, hogy én kell izgulni, várjunk, majd megoldjuk ha odaérünk. Igaza lett.
3/7 anonim válasza:
kicsi az esély rá, hogy még meg fog fordulni. nincs már olyan sok hely neki ott bent.
4/7 anonim válasza:
Nem fordult meg, csaszarnal kiderult h miert. Nyakan volt a koldokzsinor es fulladt (egyszer megprobalta, harantig jutott, aztan visszaspurizott).En sem egyeznek bele forditasba ezek utan.
5/7 anonim válasza:
Barátnőmnek 38. heten fordult meg. Van meg remény 🙂
6/7 anonim válasza:
Nem fordult meg. 37. héten el is folyt a magzatvíz, sürgősségi császár lett.
7/7 anonim válasza:
38+4 hetes vagyok,első baba. Nekem is faros. Úgy volt hogy a héten császároznak. Aztán úgy döntött az orvos, hogy jövő hét pénteken, a kiírt dátum előtt egy nappal császároz, ha addig nem törtenik semmi.
Őszintén szólva kicsit ledöbbentem. Úgy tudtam, h utolsó előtti héten császároznak, nehogy beinduljon a szülés, mivel az kockázatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!