16 hetes vagyok és egész nap ennék legszívesebben. Ez el fog múlni?
Alapvetően elég magas és vékony vagyok. Az első 12 hétben folyton hánytam, nagyon rosszul voltam, mióta elmúltak a rosszullétek, azóta viszont folyton csak ennék.
Reggel megreggelizem, aztán munkahelyen kàvézok, jön valami gyümölcs tízóraira, ebéd, kèsőbb mrgint gyümölcs és mire hazaérek 5-re, tiszta éhes vagyok, este is eszek még vagy kétszer valamit.
Sose ettem ennyit :D Nem tudom, híztam-e, mert pont elromlott a mérlegünk, de pocakom az már látszódik, nem tudom, a babától-e vagy mert felszedtem valamennyit...
Nàlatok ez elmúlt? Nem szeretnék 15-20 kg-ot felszedni.
Azt hallottam, hogy azt edd amit kívánsz.
Én levest kívántam megállás nélkül, napi 1 litereket benyomtam. :)
11 kg híztam 8.honapig, az utolsó hónapban 7et szedtem fel pedig nem ettem sokat, csak hirtelen nőtt a baba.
Szüléssel lejött egybol cck. 10kg.
Utána szoptatással minden kg lemegy.
De ha bármilyen okbol tápszeres lenne a baba, akkor is par honap alatt vissza szeded a súlyod.
Szóval ne aggódj. +20kg normális a hizás terhesség alatt.
Most vagyok 18 hetes, eddig három kilót híztam. Négyet, ha beleszámolom, hogy hányás miatt fogytam az elején.
Nem tudom, ez soknak számít-e...
Én elsővel +18kg mentem szülni.
11 kg híztam 8 honapig, utolsóban feljött +7 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!