Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van egy kutyusom a lakásban...

Van egy kutyusom a lakásban és kiderült hogy terhes vagyok, most mi legyen a kutyámmal, nagyon hozzánk nőtt, imádjuk. Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hát nem kell csinálni semmit. Azért mert terhes lettél, nem áll meg az élet. A világon rengetegen vállalnak úgy gyereket, hogy van kutyájuk. Nekem is volt, már a gyerek előtt is, megvan a mai napig és imádom. A kutyám pont egy évvel idősebb a fiamnál. Szeresd nagyon a kutyádat, csak figyelj kicsit jobban a higiéniára, pl. ne hagyd hogy szájon nyaljon (ezt csak azért mondom, mert én amúgy imádtam ha örömében jól végignyalta a képemet), meg kutyázás után ha ételhez nyúlsz akkor moss kezet (mondjuk ez amúgy is alap lenne). Aztán ha meglesz a pici, akkor se hanyagold el a kutyust. De azért figyelj rájuk, hogy ne legyen baj. Találsz itt az oldalon erre vonatkozó kérdést.
2008. nov. 29. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van kutyusom már 10éve,de nem teszem ki azért mert babát várok:)!Mióta babás vagyok még jobban odafigyelek a higéniára,pl:nem hagyom hogy puszit nyomjon le az orromra:),még gyakrabban mosok kezet,még többet takarítok stb.,de ha szüksége van rá ugyan úgy megszeretgetem,simogatom.Nem szabad hanyagolni,ha megszületik a babád akkor is szentelj a kutyusnak ugyan annyi figyelmet!A védőnő és az orvosom is azt mondta,hogy semmi gond,nyugodtan kutyázzak:)!

Boldog babavárást!

26 heteske

2008. nov. 29. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekünk is van kutyánk nem is kicsi, - igaz nem a lakásban - és mindjárt szülök. Nekünk annyit mondott az állatorvos, hogy a higiénia érdekében érdemes 3havonta féreghajtót adni az ebnek, egyébként semmi gondot nem okoz. A babát meg majd meg kell szoktatni a kutyával ehhez meg csak türelem és szeretet kell. Boldog bababvárást!
2008. nov. 29. 10:21
 4/8 ketteske ***** válasza:
100%
Nekem is van kutyám, és most 9 hetes terhes vagyok, de eszembe se jutott, hogy kitegyem a szürét. Talán kicsit többször takaritok, de ennyi. A barátnömnek 2 kutyája van és 2 macskája, és a 4 állat meg az újszülött a szüleivel egy ágyban alszanak. Talán én ezt már túlzásnak tartom, bár senkinek sincs semmi baja. A kisbaba makk egészséges. Szóval nem kell ezt úgy túlparázni.
2008. nov. 29. 10:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , megnyugtattatok!!!
2008. nov. 29. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne a kutyával? Nálunk is van.

Annyi hogy ha belefetreng kint valamibe, ne te legyél a fürdető és ennyi.

A kóbor macskáktól kell tartani, de a veled együttlakók nem jelentenek veszélyt.

2008. nov. 29. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd őt nagyon továbbra is! Kézmosás azért legyen!!!!!!!
2008. nov. 29. 13:17
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, még jobban meg vagyok nyugodva
2008. nov. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!