Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok a 8. DPO-n. Október...

Ma vagyok a 8. DPO-n. Október 20.-án volt az ovum. Tesztel néztem. 26.-án kellett volna megjönnie. Elég rövid a luteális fázisom. 30 napos a ciklusom. Szerintetek azért tolódik, mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki hasonlóan esett teherbe?

2020. okt. 28. 07:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Várok persze a teszttel. De igazából ha tolódik a luteális, akkor talán beágyazódni is van ideje nem? Vagy én látom rosszul?
2020. okt. 29. 11:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Tesztet patikaban, dm, rossmann, muller auchan, tesco stb
2020. okt. 29. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem az időhiány a probléma. Ha kórosan rövid valakinek a luteális fázisa, akkor nem tud kellő vastagságú méhnyálkahártya kifejlődni, emiatt nem tud megtapadni a petesejt. De ha ez még csak az első hónap, amit megfigyeltél, akkor szerintem kár ezen aggódni egyelőre. Ha most nem is maradsz terhes, de aztán később összegyűlik legalább 3-4 hónapra való adatod, abból már jobban fog látszani, hogy jól működik-e a ciklusod. Még egy tökéletesen időzített együttléttel is talán csak 20-25% esélye van, hogy terhes maradjon az ember
2020. okt. 30. 11:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó. Köszönöm a válaszod. Várok hétfőig, csinálok majd tesztet. 1 hetet csúszott az ovum, kiváncsi vagyok kedden megjön e vagy esetleg előbb. Mindenképp megírom.
2020. okt. 30. 18:08
 15/20 A kérdező kommentje:
Nemrég megjött. Ez van. Megyek nemsokára dokihoz. Remélem mond valami biztatót. 🤞
2020. okt. 31. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Kitartás. Ha a ciklusod rendben van, hamar sikerülni fog.
2020. nov. 4. 09:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, erre nem vegyen mérget! Tűpontos ciklus mellett járok a meddőségibe, több problma miatt is.
2020. nov. 4. 13:35
 18/20 A kérdező kommentje:
2. baba lenne. Első pikkpakk összejött. Így bízom benne, hogy csak egy kis zavar a rendszerben. Kedden talán többet tudok már. 🙂 16.-os köszönöm szépen a bíztatast. 😉17-es neked pedig kitartást és sok erőt. 🤞
2020. nov. 4. 18:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, nem talált gondot nálam. Viszont nem érti, hogy az ovu teszteket miért nem reggeli első vizeletből csináltam. Mondtam neki, mert az összes lh teszt leírásában 10 és kb este 8 szerepel. Ebben a hónapban nem tesztelek, csak figyelgetem magam. Ha most sem jön össze a baba, következő hónapban ismét tesztelek.
2020. nov. 11. 09:27
 20/20 A kérdező kommentje:

[link]

Tegnap teszteltem. Mensi 2-3 napja késik.

15.-én megyek dokihoz. 😊

2020. dec. 2. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!