Első trimeszterben hány hetesen van a vérvétel?
Figyelt kérdés
Ki hány hetesen ment ultrahangra illetve vérvételre?2020. okt. 27. 21:03
1/9 anonim válasza:
12 hetesen van először kötelező ultrahang és vérvétel.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy pozitív teszt után hány hetesen érdemes el menni ultrahangra.. illetve eddig én abba voltam hogy X héten meg állapítja az orvos a terhességet és egyből el is küld vérvételre..de akkor ezek szerint nem így van.
2020. okt. 27. 21:09
3/9 anonim válasza:
7-8. Hétnél előbb nem érdemes ultrahangra menni. Ha van szívhang utána küld el vérvételre, annak a 12. Hétig meg kell lenni.
4/9 anonim válasza:
8.heten voltam nőgyogyasznal,adott beutalot vervetelre,amit masnap megcsinaltattam.
5/9 anonim válasza:
Van, ahol adnak beutalót, van, ahol nem.
Nekem mondta a doki meg a védőnő is, hogy ráér a 12. hét uttán.
6/9 anonim válasza:
Hat en kb a 14. heten voltam először. Nyaraltunk 😀
7/9 anonim válasza:
7 hetesen mentem az első ultrahangra, ahol kaptam beutalót vérvételre és vizelet vizsgálatra. Oda 10 hetesen kellett mennem, hogy biztos meglegyen az eredmény a 12. hétig.
8/9 anonim válasza:
A nulladik uh 7-8 hetesen van, akkor tuti, hacsak nincs valami baj, pl vérzés. Én kereken 6 hetesen voltam még karácsony előtt az ünnepek miatt, de így is volt minden, szívhang, stb.
A vérvételt viszont a 13. héten intéztem a genetikai uh után. Ráért.
9/9 anonim válasza:
En csak 20 hetesen voltam vervetelen, meg 12 hetesen, de az csak kombinslt teszt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!