Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást is abnormálisan óvnak a...

Mást is abnormálisan óvnak a szerettei a 39. hét körül, hogy már inkább ne menjen sehová, csak üljön otthon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok veszélyeztetett terhes, a nődokim sem mondta, hogy maradjak már otthon, tök jól érzem magam, mindent tudok csinálni, mint rég, csak lassabban, mért kéne otthon ülnöm? Lelkiismeret-futdalást okoznak, hogy mi lesz, ha az utcán jön rám a szülés... Írjanak olyanok, akik az utolsó pillanatig is mentek ide-oda, mégis túlélték! :)
2010. aug. 9. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az utolsó pillanatig mentem mindenhova. Annyi, hogy kocsival már nem engedtek el egyedül, csak ha ült mellettem valaki. De azelőtti éjjelen, hogy rámjött a szülés, még este voltam egy csendes baráti összejövetelen is.

Utolsó héten szinte minden nap mentem tescoba, bababoltba, ide-oda nézelődni. Előtte nem is nagyon volt időm, hiszen sokáig dolgoztam.

2010. aug. 9. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Hihetetlen gyorsan jövö szülés szinte nincsen (ja de a filmekben) ha meg az is lenne akkor is még az utcán jobb, mert csak valaki tud segíteni stb.. otthon kerülhetsz olyan szituba hogy a mentö 15 perc és egy szomszéd sincsen otthon éppen.

Ha normális uton jön akkor elkezd fájdolgálni aztán rnedszeresedik és nekünk azt mondták 3 perceseknél érdemes bemenni. Vagy is órák telnek el vajúdással otthon. Van idö ezalatt összepakolni a korházi táskát, stb...

Nagy útra azért nem menj, de ha még elakarsz meni bevásárolni nyugodtan megteheted akár egyedül is.

Max legyen egy taxis száma a táskádban.

2010. aug. 9. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Igaz mi még csak 30 hetesek vagyunk, de nekem már a 28 ik hétbe mondták...nem vagyok normális hogy elindulok ilyen melegbe...vonatozok, meg bkv zok...!

Mamám elég messze van tőlem,másfél órás ut tömeg közlekedéssel, és ő meg azt találta ki ha nem alszok náluk akkor ne is menjek, mert nagyon sok ez az ut már nekem...! :) Kiboritanak!

Édesanyám azon van kiakadva hogy még biciklizek...jó mondjuk arra már én is rájöttem nem kéne mert nem kényelmes, de ebbe a melegbe meg gyalogolni...?! Rosszabb mint biciklizni!

De amugy én is aktiv vagyok...mindig mennék (még!:)) de visszafognak állandóan! Nem értik a terhesség nem betegség...!

Hagyd rájuk:) Had mondják:)!

Mindenesetre könnyű szülést, és azért vigyázz magatokra:)!

Üdv 30 hetes pocis

2010. aug. 9. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaj ne is mond, én majd meg bolondultam a babusgatástól. Szüleimnek első unokájukat vártam és minden pillanatom, kívánságom lesték. Vagyis azt gondolták hogy kívántam valamit mert NEM de ők minden földi jóval el akartak látni ami baromira idegesített. De anyósom az ellentetjük volt. Ő meg volt sértődve hogy az utolsó hónapban miért nem mentem hozzá Pestre vonattal a Balatonról nyári melegben!!!!! Na ez is idegesített. Az volt a rossz hogy senki nem hagyott békén nyugodtan lenni.
2010. aug. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!