Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ennyire fáj a...

Másnak is ennyire fáj a dereka? Ez is a jóslóhoz tartozna? Jelezheti a szülés kezdetét?

Figyelt kérdés

Tegnap majd egész nap iszonyatosan fájt a derekam, már a párom kente és masszírozta. Amikor meg le akartam ülni a derekamból indult ilyen szúró érzés végig a gerincemen. A hasam alja is fájt de inkább a derekam.

37+3 hkm

2010. aug. 9. 11:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Már most is érzem kicsit. Fájt eddig is ritkán és nem ennyire. Szerdán megyek dokihoz eddig 3100 volt a méhszáj.
2010. aug. 9. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem készülődj, ennek általában szülés a vége :)

Minden jót és sok boldogságot a babához!

2010. aug. 9. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, Én most vagyok 37+3. Tegnap nekem is teljesen ilyen jellegű fájdalmaim voltak, már majdnem elsírtam magam, sehogy sem tudtam se feküdni, se állni..sehogy nem volt jó. Ma kicsit enyhébben, de még mindig érzem. Án már nyitva vagyok bő egy ujjnyira. Kiváncsi vagyok én is, hogy mi lehet vagy mi lesz ebből :) Mondjuk legkésőbb 4 hét múlva tuti baba :D
2010. aug. 9. 11:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma eddig nem olyan vészes inkább a hasam fáj de már kétszer voltam nagy wc-n pedig napi 3-4 vastablettát szedek ami miatt ritkán mentem. A bébim is kevesebbet mozog szombat óta mondjuk ha megmozdul akkor megadja a módját:)
2010. aug. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!