Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már terhes pocak?

Ez már terhes pocak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kedden leszek 20 hetes kismama. Nem igazán látszik ruhában a pocakom. Kicsir furcsa, hogy mások ennyire nem látják, holott ruha nélkül van ott valami anélkül, hogy kitolnám (kép).

Pl.kabátot vásároltam, ahol segített az eladó is. Mondtam neki, hogy olyat szeretnék, ami pocakosan is jó lesz. Azt válaszolta, hogy ohn, amiatt ne aggódjak, talán tavaszra ha látszani fog, akkor már úgyis másik kabát lesz. Közöltem, hogy március közepére vagyok kiírva és teljesen hitetlenkedett. Bántó volt, hogy nem hiszi el és erősködik.

Bababoltban hasonló volt a helyzet, amikor nézelődtem.

[link]

2020. okt. 23. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat aki szülni ment ekkora pocakkal. 🙂 Örülj neki ez inkább pozitív dolog mint negatív. Viszont az a két fehér folt a hasadon nagyon bőrgombának néz ki..
2020. okt. 23. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem sem látszott. Úgy a 30. hétig aztán azóta meg már elég nagy ami már nehezemre esik néha pedig még csak 35.hetes leszek. Én örültem, hogy nem volt akkora így nyáron sem fulladtam meg nem esett nehezemre semmi. Tök boldogan jöttem ki a gyógyszertárból a múltkor hogy a gyógyszerész megkérdezte hogy kismamának való gyógyszer kell e mert eddig senki nem jegyezte meg😂

Szerintem csak előnyödre válik ha nincs nagy pocakod! Kellemes babavárást!😊

2020. okt. 23. 18:14
 13/17 A kérdező kommentje:
#11 nincsen semmi fehée folt, a tükör tükröződött így 😂😂😂😂😂 De azért köszi...:D
2020. okt. 23. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Oh én 31 hetes vagyok. Aki nem tudja, nem mondaná meg h terhes vagyok 😀
2020. okt. 23. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én március 15-re vagyok kiírva, két nap múlva kezdem a 20.hetet. 163 cm és 65 kg volt a kezdőm, most 68 kg vagyok, de hozzáteszem, hogy terhesség előtt napi szinten edzettem, szóval elég izmos volt a hasfalam, annyi, hogy nekem az hasizmok közötti rész (ami összetartja) elég laza, hiába gyúrtam rá.

Múlt héten kezdtem látni, hogy na, ez a has már nem csak olyan, mintha jól bezabáltam volna, hanem olyan babás has. :D Majd most indul be az igazi növekedés, meglátod :)

A hasad alakja amúgy attól is függhet, hol tapad a méhlepény, illetve mennyire rugalmas a hasfalad, mennyire tartják az izmok, meg eleve egyéni az egész.

2020. okt. 24. 07:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Én március 16ra vagyok kiírva🥰
2020. okt. 24. 07:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Én március 8-ra vagyok kiírva, 176 centi vagyok és ennél sokkal kisebb a hasam pedig eszem rendesen. Félek is mi lesz a cukorterheléses vérvételen, ha beállok a kismama sorba 😂😂😂
2020. okt. 24. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!