24+2hkm vagyok és tegnap voltam 4D-s ultrahangon ahol közölte velem az ultrahangos hölgy, hogy a méhlepény szemcsés tehát kezd öregedni Ez szerintetek hanyas fokú érettség?
Esetleg akinek van tapasztalta ezzel kapcsolatban azt szívesen fogadom... nagyon el vagyok keseredve :(
Holnap megyek ezzel kapcsolatban az orvosomhoz de addig is jó lenne végre kicsit megnyugodni...
Nekem az utóbbi pár héten írták rá az ultrahangokra az érettségi fokot. a 35. héten 2-es érettség (kórház)
36. héten 0-ás érettség (Czeizel)
37. héten 2-es érettség (kórház)
Tehát 2 különböző gép, két különböző ultrahangos. Orvosom már látta mindhárom leletet, nem mondott rá semmit, így én is úgy vagyok vele, hogy elég szubjektív ez a "mérés".
Hát ez mondjuk elég érdekes azért a 0-ás és 2-es érettség között gondolom sok a különbség...
köszönöm a válaszod! :)
Elvileg a 30. hét után kezd öregedni. De nem jelenti, hogy neked nem marad a jelenlegi állapot sokáig.
Nincs terhességi cukrod? Ha nem jött ki a terhelesen en akkor is mernek otthon a helyedben, mert a magas cukor pont ezt (is) okozza. Kaja után 1 órával nézd meg. 7 alatt legyen. Mindig.
Remelem hogy kihúzza sokáig a lepenyem :(
Nincs egyébként pont ma jött meg a cukorterhelés eredménye és teljesen jó lett de megfogadom a tanacsod és meg fogom mérni párszor azért
Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!