Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Görcsöltetek valaha nőgyógyász...

Görcsöltetek valaha nőgyógyászati vizsgálat után?

Figyelt kérdés

Tegnap valami hüvelytágító-szerűt tett be először a doki, aztán kézzel ellenőrizte a méhszájam (18. héten vagyok). Ez mind fájt, de már megszoktam, mert eddig egy kivételével minden nőgyógyásznál fájt minden (terhesség előtt), mert szerintem ott lent az átlagnál érzékenyebb vagyok.

Nem folyamatosan görcsöl, hanem hullámokban, és nem erős. Beszéltem a dokival, szerinte nincs miért aggódnom, csak pihenjek, de ezt akkor se tudom mire vélni és nem akarok bajt. Még nem ismerem annyira, hogy vakon bízzam benne. Ráadásul azóta pisiléskor mintha egy kis vérdarabkát láttam volna, ahogy lehúztam a WC-t.. :-/

2020. okt. 21. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem értem. Terhességmegtartó vitamin? Orvoshoz jársz vagy sarlatánguruhoz???

Ha te nem értesz az uh- hoz, es bevallása szerint ő se, akkor azt mondhat amit akar.

Vissza nem mennék!

2020. okt. 23. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!