Október 8-án voltunk együtt a párommal védekezés nélkül. Lehetek terhes úgy, hogy eddig nem nagyon volt tünetem?
Szept 26-án kezdődött a mensim. Mennyi az esélye, hogy teherbeestem? És a fogantatás az mikor volt, vagy az pontosan mit jelent? És a beágyazódás?
25/N
A nyolcadikos biológia könyv leírja, hogy és miként történik a fogantatás. Tanulmányozgqsd azt vagy nézz fel a netre, mert ha konkrétan rákeresel, vagy 100 oldalt kidob, ahol el tudod olvasni, hogy mi a fogantatás és a beágyazodás.
U.i.: a legolcsóbb teszt is kimutatja a terhességet. Amíg nem tudod hogy működik a tested, addig ne vállalj gyereket.
Szóval 12 nap telt el az együttlét óta. Mégis milyen tünetnek kéne lennie? Ha egyáltalán sikerült a találka, akkor is épphogy megtörtént a beágyazódás, majd csak most fog elkezdeni termelődni az a hormon (hcg), ami majd a különféle tüneteket okozhatja. A teszt is csak akkor mutatja ki (minimum 2 héttel az aktus után).
Ha majd nem jön meg, akkor tesztelj. Őszintén megmondom, egyelőre én nem drukkolok azért, hogy terhes legyél. Nagyon nem ismered a tested működését, alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában. Nem vagy még rá érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!