Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem értik meg, hogy nem...

Miért nem értik meg, hogy nem akarok már felfogadni orvost?

Figyelt kérdés

2 hónapom van hátra a szülésig. Decemberben megyünk 4 D vizsgálatra aztán lesz még 1 nagy ultrahang a kórházban.

Januárban még egy nagy ultrahang és utána NST....

Februárban meg szülök.

Anyós mindenáron rám akarja erőltetni, hogy fogadjak dokit! Peddig szerintem az ügyeletes doki is ellátt majd rendesen.

Azt mondta, hogy nem fog velem bent lenni a doki és nem fogja a kezem. De én nem is akkarom, mert a párom kezét akarom fogni, nem a dokiét. Amúgy is bejön a doki ha szülök. Erre a kis időre meg miért adjak ki olyan sok pénzt? A babyre szeretném költeni a 90.000-et. Ha peddig az ügyeletes dokival meg vagyok elégedve, akkor úgy is adok neki!

Miért nem érti ezt meg? Miért kell okoskodnia állandóan?Szerinte sajnálom a babára a pénzt, peddig nem igaz!

2008. nov. 28. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Nekem volt fogadott dokim,és a másodiknál is lesz.Sajnos ebben a világban a pénz beszél.Én nem lennék nyugodt, ha nem tudnám biztosra, hogy törődnek-e velem vagy nem.
2008. nov. 28. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Édesanyám mesélte, hogy mikor Ő szült ( nem volt fogadott dokija és rendesen ellátták )volt mellette egy lány, akinek volt dokija, de pont elutazott, mikor megindult a szülés.

A többi orvos ellátta ugyanúgy, ugyanolyan lelkiismeretesen, pedig tudták, hogy van fogadott orvosa.

Akkor? Én biztos nem fogadok, de akinél szülök, majd valamennyit adok neki.

2008. nov. 29. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
szia, nekem sincs fogadott orvosom, és napokon belül szülök! Az elején volt, egy nagytudású, állítólag bp. egyik legjobb kórházában és majdnem kinyírta a gyerekemet! Ezért fizessek????? Egy "tapasztalt" idiótának aki mindkettőnket veszélyeztet a szülésnél meg esetleg "sajnos éppen nyaral"???? Szerintem igazad van! Az orvosnak az a dolga hogy ellásson, a felelőssége pedig nem azon múlik kap e borítékot vagy nem! Meg lehet kövezni, de az a véleményem, hogy azok rontják el a dokikat akik tömik pénzzel, én őket magánklinikára küldeném! Normális esetben nem kéne így működjön a dolog! Az ember lányának nem azon kéne parázni, hogy ha nem adpk pénzt nem lesz egészséges babám, ez már egyenesen abszurd! Éngem az anyám bombázott ilyen marhaságokkal, én azt mondtam neki, hogy ha neki tellik rá szórja csak a pénzt, tőlem egy petákot se kap a doki! Legyen elég egy élet világra segítése köszönet gyanánt!
2008. nov. 29. 10:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 29. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Természetesen te döntesz. De én itt middíg csak azt, olvasom, hogy mennyire korrekt volt az ügyeletes orvos. Érdekes, hogy az életben én nem ezt hallottam. Az egyik közeli ismerősömnek sem volt orvosa, így a a folyosón vajúdott.Már a végén szólniuk kellett, hogy had menjen be a szülőszobába, mert mindjárt megszül. Szerencse, hogy nem az első terhessége volt.
2008. nov. 29. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!