Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14+0 hetesen baba nemét,...

14+0 hetesen baba nemét, biztosra vehetem?

Figyelt kérdés

A doki tök egyértelműen rávágta ahogy ránézett az ultrahangra, hogy kisfiú, én is mintha láttam volna bár elég rossz a szemem és nem láttam a monitort jól.

Volt akinek bejött ennyi hetesen a fiús tipp?😊

2020. okt. 15. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiút könnyebb biztosra mondani mint a lányt.

Nálam a 12. héten tippelni se tudtak. Legközelebb 15+6 naposan nézték (pont a szülinapomon 😊) és ordított a monitorról, hogy fiú. Tipikus kispasi, mert beterpesztett, mintha kérkedni akart volna, hogy mije van, keresni sem kellett. 😂

2020. okt. 15. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 12 hetesen rávágták, hogy kisfiú, akkor még csak kis dudort láttam. Azóta ezt már a fütyije is bizonyította, épp most voltunk 23 hetesen uh-on. Szerintem elhiheted 😊
2020. okt. 16. 05:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

16 hetesen, 18 hetesen és 20 hetesen kisfiút mondtak.

22 hetesen kislány és egyértelműen kislány.

Pont úgy szokták mondani, hogy kisfiúból nem.lesz kislány 😁

2020. okt. 16. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Most voltam az első genetikain, 12+5 naposan elvileg aztán méretek alapján 13+4 😅 mikor végzett megkérdeztem, legalább megmutatta magát és rá vágta persze fiú, ott enyhe sokkot kaptam a meglepettségtől mert full lányos család vagyunk 😅 persze örülök neki 🥰 kérdeztem ez mennyire biztos és rá vágta gondolkozás nélkül, hogy 80 %
2021. jan. 7. 21:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Igen, én is enyhe sokkot kaptam akkor mert én megvoltam róla győződve, hogy csak kislány lehet...😄

Azóta már 26 hetes vagyok és mostmár többször is megerősítettek, hogy ő bizony egy kisfiú lesz..

De már annyira átállt az agyam arra, hogy fiam lesz, hogyha választhatnék sem akarnám, hogy ez máshogy legyen💙😊

Boldog babavárást neked!

2021. jan. 7. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Időközben ügyeletre kellett mennem, és ott 100 %ra erősítették meg és telibe mutatta bizony kuki van 😅 így 1 lány 1 fiú megvan 🥰 Neked boldog babavárást kívánok 💙
2021. jan. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!