Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit egyek, hogy nehogy kis...

Mit egyek, hogy nehogy kis sulyu babám szülessen?

Figyelt kérdés

végre sikerült teherbe esnem de viszont nagyon félek,mert a kis fiam 6 éves és ö kissulyu koraszülöttként jött világra!!!tudom hogy veszélyeztetett terhesnek fognak nyilvánitani de szeretném,a tanácsotokat kérni hogy mit egyek mit igyak hogy ez a babucim ne 1,5kg-mmal szülessen?!

egyébként még csak 1 hete tudom hogy van 1 pocaklakóm!!:DD

2008. nov. 28. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezen leginkább a végefelé tudsz változtatni, nem amíg fejlődik, szóval a 32. héttől kb elkezdhetsz szőlőcukrot enni, meg napi negyed gesztenyepüré, nekem ezt javasolták a klinikán,de most átlagos súlyú a baba és már nem eszem ilyet, mert én hízok.

Előőbb kérdezz ráa súlyára azért ha a 30. hét körül lesz uh.

2008. nov. 28. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem attól függ a baba súlya,hogy mit eszel és iszol.

Én nem sokmindent ettem egész terhesség alatt. Napi 1-2szer csak. Semmi extrém kajám nem volt.

Joghurt, gyümölcs, máj, husi, zöldség, leves, főzelék, néha péksütemény, zsemle.

És 3750g lett a babám, 59 centi.

Szerintem adottság...

Kérd ki azért a védőnő tanácsát is.

Kellemes pocakosodást:)

2008. nov. 28. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:

igen valószinüleg igy van!!!!

viszont akkor nagyon sokat idegeskedtem is....és 30hétre szültem!

2008. nov. 28. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen,ez így van,nem az ételtől függ.Nekem pl. azt mondták,hogy meszesedik a méhem,ez genetikai adottság,és ezért valószínűleg hamarabb fogok szülni,kisebb súlyú babát.Aztán 2 nappal a kiírt dátum előtt szültem,és majdnem 3 kg lett a kislányom:)Szóval te se aggódj,pihenj sokat és ne idegeskedj,ez a legfontosabb!

Boldog babavárást:)

2008. nov. 28. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!