Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon a vasgyári szülészet...

Miskolcon a vasgyári szülészeten mennyit kérnek általában egy szülésért? Mondjuk főorvosiszinten?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 15:18
 1/3 anonim válasza:
100%

A fogadott orvosod, főorvos?

Amúgy ez nagyon változó.Szerintem olyan 20ezer és 50ezer forint között.De van olyan is aki többet ad.Még én sem tudom pontosan mennyit adok.Én is ott fogok szülni.

üdv

2008. nov. 28. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt sokan azt írták a vizsgálati díj 10*-ét szokás adni.Én tavaly a Semmelweisben a fogadott dokimnak a szülés (császár) után 1 csomagot adtam 10-15 E körül volt és a varratszedéskor 30E ft-ot.A terh.gondozás alatt a magánrendelésén 1*adtam 1 kisebb csomagot a szülés előtt,de a kiírt vizsgálati díjon felül soha nem vette el a + pénzt.
2008. nov. 28. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Vasgyáriban fogok szülni. A fogadott orvosom vizsgálatkor 6000-ret kér, de biztos, hogy nem fogom a tízszeresét fizetni szüléskor. 60000 Ft szerintem nagyon sok. Elég a fele is: 30000. Minden jót!!!
2008. nov. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!