Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt a terhesség...

Akinek volt a terhesség elején hematóma meddig vérzett és milyen volt a vérzés?

Figyelt kérdés

5 héten vagyok,eddig barnázas volt most 3 napja piros vér már de nem annyi mint a mensi. Holnap is megyek dokihoz,voltam már a héten kaptam progeszteront, annyit mondott ha mensi mennyiségű a vérzés hagyjam abba a gyógyszert, mert akkor sajnos elment a baba. De még nem annyi és ami számomra érdekes hogy d.e jön inkább a vér d.u alig alig. A napi átlag vérzés kb tisztasági betét mennyiségű.

Köszönöm a válaszod.

2020. okt. 11. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom kérdező. 😔
2020. okt. 12. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Végtelenül sajnálom! Pedig úgy drukkoltam, így ismeretlenül is sokszor eszembe jutottál ma. :(
2020. okt. 12. 14:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem hamar túl leszünk rajta és lehet majd újból próbálkozni.
2020. okt. 12. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom Kérdező :( Nekem is elment már egy baba 8 hetesen, még tavasszal.

Tudom, ez most nagyon nehéz, de hidd el sikerül legközelebb!

2020. okt. 13. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező, nem akartam direkt negatívat írni. Nekem is ugyan így volt, velünk sem maradt a baba, pont felette volt a hematoma és nem tudott tovább fejlődni. Engem műtöttek is miatta, mert nem állt el a vérzés. DE! Egy ciklust megvartunk, utána jött is egyből a kislányunk! :)
2020. okt. 13. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!