Aranyérrel kezdenek valamit terhesen?
Terhesség eleje óta kínlódok vele, valamelyik nap a semmiből kijött még egy csomó. Nagyon nagynak érzem, és a legjobb, hogy vérzik, állandóan véres a bugyim, neg pisilésnél is, ha utana hozzáér a papír, véres.
Aranyér kenőcsök semmit nem érnek, most detralexet szedek rá, de nagyon félek, mi lesz a szulesnel, előzőnél is nagyon durva volt szülés utan, de perpill most durvább, mint akkor volt.
Volt valaki, akinek szülés előtt kezdett vele valamit az orvos?
36hetes vagyok.
Sebészeti megoldásra gondolsz? Szerintem ilyen rövid idő alatt nem tudják elintézni... de kérdezd mindenképp meg ha ennyire szenvedsz a háziorvosnal.
Amúgy ha még nem próbáltad: ulofurdo és masszirozd a csomót + nekem bevált a kúp (rep. herbal). Pár hét alatt megszűnt a gyulladás. Ja és nedves törlőkendő hasznalata kxxi után.
Nem tudom masszirozni, annyira undorítónak talalom, irtozok tole. :/
Tusolok minden wc-zes utan, meg sem tudnam torolni rendesen, vagy 4-5 dudor van. :(
Igen, valami sebeszi megoldásra gondoltam, de gondolom szulesnel "szetbarmolodna" az is.
Köszi a valaszt, kupot meg nem probaltam!
Semmi.... majd szülés után
Szüléstől valszeg rosszabb is lesz már előre készülj kúpokkal, krémekkel.
Köszönöm mindenkinek, egyelőre a detralex ismét kisebb csodát tett. :)))
Már nem fáj, és sokkal kisebb is, bár vérezni még vérzik. De szerintem pár nap es az is elmulik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!