Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aranyérrel kezdenek valamit...

Aranyérrel kezdenek valamit terhesen?

Figyelt kérdés

Terhesség eleje óta kínlódok vele, valamelyik nap a semmiből kijött még egy csomó. Nagyon nagynak érzem, és a legjobb, hogy vérzik, állandóan véres a bugyim, neg pisilésnél is, ha utana hozzáér a papír, véres.

Aranyér kenőcsök semmit nem érnek, most detralexet szedek rá, de nagyon félek, mi lesz a szulesnel, előzőnél is nagyon durva volt szülés utan, de perpill most durvább, mint akkor volt.

Volt valaki, akinek szülés előtt kezdett vele valamit az orvos?

36hetes vagyok.

2020. okt. 10. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Sebészeti megoldásra gondolsz? Szerintem ilyen rövid idő alatt nem tudják elintézni... de kérdezd mindenképp meg ha ennyire szenvedsz a háziorvosnal.

Amúgy ha még nem próbáltad: ulofurdo és masszirozd a csomót + nekem bevált a kúp (rep. herbal). Pár hét alatt megszűnt a gyulladás. Ja és nedves törlőkendő hasznalata kxxi után.

2020. okt. 11. 06:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom masszirozni, annyira undorítónak talalom, irtozok tole. :/

Tusolok minden wc-zes utan, meg sem tudnam torolni rendesen, vagy 4-5 dudor van. :(

Igen, valami sebeszi megoldásra gondoltam, de gondolom szulesnel "szetbarmolodna" az is.

Köszi a valaszt, kupot meg nem probaltam!

2020. okt. 11. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmi.... majd szülés után

Szüléstől valszeg rosszabb is lesz már előre készülj kúpokkal, krémekkel.

2020. okt. 11. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nedves wc papírt használj inkább és óvatosan. Nincs sok hatra, szules után egész biztos tudnak majd vele kezdeni valamit.
2020. okt. 11. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
En ugyan mar nem cagyok terhes, de ahota van aranyerem, es az utobbi idoben egyre rosszabb a helyzet. Kaptam egy olyan tanacsot, hogy vattat vizezzek be, tegyem a melyhutobe, es ha megfagyott, tegyem ra. Komolyan mondom csodakat tesz. Igaz, h tuneti kezeles, de annak tokeletes. Esetleg aranyerkenocsot a fagyott vattara lehet tenni..
2020. okt. 11. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, egyelőre a detralex ismét kisebb csodát tett. :)))

Már nem fáj, és sokkal kisebb is, bár vérezni még vérzik. De szerintem pár nap es az is elmulik :)

2020. okt. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!