Mamus80 kérdése:
1.trimeszter folyamatos barnázás, pecsételés. Volt másnak is?
Figyelt kérdés
6.héttől folyamatosan barnázom és pecsételgetek. Sokat fekszem szedem az utrot 3x2 plusz a magne b6-ot. Minden vizsgálatok rendben a pici is jól fejlődik. De aggódom mégis. Múlt szerdan voltam uh akkor is pecseteltem de semmit nem találtak. Volt már más is így?2020. okt. 7. 06:49
11/17 anonim válasza:
Bocsi, most olvasom, hogy te is 3*2 Utrot szedsz, az nagyon jó! (10-es voltam)
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barnázás már 5. napja pecsételő vérzésbe váltott át.
2020. okt. 8. 13:05
13/17 anonim válasza:
Lehet, hogy a méhszájadon van jelenleg a méhlepény, ami okozhat pecsételést. Idővel feljebb vándorol a lepény, és a gond megszűnik, ha ez a baj.
Illetve ugye hematóma is ürülhet, de talán azt látták volna uh-n.
Ha aggódsz, kérlek, mindenképp menj el az ügyeletre, vagy abba a kórházba, ahol a dokid rendel, nem tudom, beszéltetek-e meg ilyen esetre bármit, de legyen inkább egy felesleges köröd. Ha meg tudod oldani, minél kevesebb döcögéssel járó módot válassz az utazásra!
12 hetes ultrahang mikor lesz?
14/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta pihenjek sokat ne emeljek. Múlthéten szerdán voltam uh. - án ott rendben volt minden a babával pedig már akkor nagyon barnáztam. Szombat este volt egy közepes vérzésem azóta pecsételek. Hol erősebben hol gyengébben. Az orvosom is a védőnő is és egy szülésznő ismerősöm is azt tanácsolta ne rázkódtassam magam ha nem önt el vagy nem válik darabossa a vérzés. 50km-re van a kórház tőlünk. A genetikai jövőhét csütörtökön lesz. Addig marad az aggódás hogy minden rendben van e a picivel.
2020. okt. 8. 14:59
16/17 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos bekovetkezett a legrosszabb. Tegnap este iszonyú nagy gorcsokkel elvetéltem.
2020. okt. 9. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!