Érezhetem úgy a babát, hogy nincsen pocakom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnap vagyok 17 hetes. Ma éreztem egy kis buborékot vagy pöckölést bal oldalon ott, ahol mindig hallom a szívhangot. Doki is azt mondta, hogy bal oldalon tapadt meg.
Lehetett ez a baba? Csak egyszer éreztem, egyértelmű kis pukkanás volt. Első terhesség, nem tudom mit kéne érezni.
2020. okt. 5. 09:18
1/5 anonim válasza:
Igen.Általában a 16-20. hét környékén kezdik érezni a kismamák a baba mozgását,akár van pocak,akár nincs.
2/5 anonim válasza:
Naná. Onnantól, hogy elkezdtem érezni a babámat, másfél hónapra rá lett egyáltalán bármiféle kis pocakom.
3/5 anonim válasza:
Persze! Ruhàban nekem sem làtszott mèg ès màr èreztem 15 heetesen. A 17. hèten pedig a fèrjem is èrezte, pedig első baba :)
4/5 anonim válasza:
Igen. Én már korábban is éreztem, csak akkor még nem voltam biztos benne, hogy az a baba. 18 hetes korára már kívülről is lehetett érezni a rúgásokat :)
5/5 anonim válasza:
Attol hogy terhesen pocakod nincsen,de érzed a babát rugdosni,az lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!