Terhesen a korhazba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Masodik terhessegem ban most,fiam 16 honapos. Ha veletlenul be kellene fekudnom valamiert a korhazba,pl.veszelyeztetett terhesseg miatt fekudnom kellene azt en meg tagadhatom? Sajat felelossegre haza johetnek? Ha nincs olyan komoly indok a benn fekvesre.2020. okt. 3. 21:01
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Fiam nagyon anyas,ez a felelmem nagyon nagy, hogy bekell fekudni, itthon hagyni. :(
2020. okt. 3. 21:24
3/6 anonim válasza:
Egyébként ismerős is azt hitte, hogy nem komoly az indok, amiért beakarják fektetni. Megtagadta, hazament, 3 héttel később, 26 hetesen megszült.
4/6 anonim válasza:
Nekem is ez a remalmom, hogy befektetnek. Nem volt problamentes terhesseg, mast ilyenekkel reg befektetik, amivel nalam fel sem merult.
En 35 hetes vagyok. Azt sem tudom, ha be kell fekudnom, ki marad itthon a 2,5 eves kislanyunkkal, vagy hogy lehetne megoldani, mivel en vagyok vele gyes-en.
5/6 anonim válasza:
Persze, senki nem akar befeküdni, de az orvosok se fektetnek be indok nélkül.
Megértem, hogy félted a meglevő gyermekedet, de az elválás egy hosszú folyamat. Ha ovba fog járni, azt sem engednéd? Pedig ott vad idegen emberekkel lesz. Jelen esetben, apukával vagy nagyszülővel lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolso,nem a napkozbe a baj,hanem az este,az alvas ido.
2020. okt. 4. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!