Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért örül a férjem jobban...

Miért örül a férjem jobban hogy fiúnk lesz, mikor lanyunkkal voltam terhes nem örült ennyire. Most mi lett más?

Figyelt kérdés

Örült a lánynak is csak nem ennyire. Meg nem érdekelte ennyire hogy mi van vele, most jönni akar velem mindig orvoshoz látni akarja.. Fogdossa a hasam csokolgatja. Egy nap 10x felhiv a munkahelyerol hogy hogy vagyunk. Mindig mondja hogy már mennyire várja megszulessen.

Lanyunk már 3 éves.

2020. okt. 3. 08:53
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
9%
A férfiak mindig is fiút szeretnének, hiszen vele lehet autókról ilyesmikről majd beszélni és megtanítani férfinek lenni. Aztán születik egy kislányuk aki apuci hercegnője lesz és mindentől meg szeretné védeni.
2020. okt. 3. 10:27
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
kérdező, egy kicsit azért is van különbség, mert az első gyereknél sokkal jobban félnek a leendő szülők, hogy minden rendben legyen, hisz ismeretlen még.. "Mindig mondja hogy már mennyire várja megszulessen." -ez jó, nem?? te is nyilván várod:D Boldog babavárást!
2020. okt. 3. 10:30
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

#10 ja bezzeg ti, akik értéktelenebbnek tartotok egy lányt, mert azt majd vki ismeretlen tuti teherberakja egy bulin, meg hozományt kell utána fizetni(????) ti aztán marha nagy kultúrlények vagytok ám.

Nem fogok bocsánatot kérni, mert hányok az ilyen emberektől. Itt ti vagytok az alpáriak, közönségesek, amire marhára nem lennék büszke. Maradj inkább csöndben.

2020. okt. 3. 10:31
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Milyen érdekes 10-es válaszoló, hogy az 1-esbe nem álltál bele, milyen közönséges....az olyan válasz maradhat, mi? Csak nem egy sorstárst tisztelhetünk benned? Gratulálok.
2020. okt. 3. 10:36
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Annyira aranyosak ezek a férfiak ezzel az autószerelős meg focizós dumával, hogy azt majd csak a fiukkal lehet. Sógornőméknél két fiú van és egy lány. Az egyetlen, akivel a sógor barkácsolni, szerelgetni tud, az a lány. A két fiút abszolút nem érdekli az ilyesmi, focizni is utálnak, az egyik kifejezetten viszolyog attól, ha koszos lesz a keze. Ennyit arról, hogy majd mit lehet a fiúval és mit nem a lánnyal :D
2020. okt. 3. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
"az 1-esbe nem álltál bele" #14 csillapodj a hisztériádból, az 1-es még szintalattibb a 9-nél, nem szoktam ilyenekbe "beleállni" nem szennyezem a lábam vele. Sajnálom, hogy az olvasásával szennyeztem a tudatom, de hát a gyakori már csak ilyen veszélyes terület. Tehát el kell hagyni. Sziasztok.
2020. okt. 3. 12:10
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

"1es még szintalattibb a 9-nél"

És azért szemeltél ki pont engem kettőnk közül, mert ő az alpáribb és ő is kezdte a mocskolódást.😀

De kis okos vagy.

Hisztériád neked van drága, gondolom messzemenően azonosulsz 1eske gondolatmenetével, azért kiséreltél meg engem megsérteni.Sikertelenül. De hát vannak ilyen nők 2020ban is sajna nincs mit tenni. Remélem te is 16évesen szültél a Gezutol vagy a Tomitól, arra fel a nagy kirohanás.

2020. okt. 3. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

#11 ez világi marhaság.

Kicsinek imádtam a fiús dolgokat, persze volt rengeteg babám is, de ugyan úgy volt kocsigyűjteményem is. Imádtam anyuékkal sütni-főzni nagypapám meg szerelni tanított mindig.

Most ott tartunk, hogy külsőre szép, igényes, nőies vagyok belsőre meg hát... Előbb szereltem meg a konnektort, mint a párom, értek az ilyen apró-cseprő szerelős dolgokhoz, sőt még az autók felépítése-mechanikája is folyton lenyűgöz. Viszont ugyan úgy megmaradtam vonzó kellemes nőnek. Szóval egyáltalán nem nem függő, hogy kinek milyen lesz az érdeklődési köre :)

2020. okt. 4. 00:07
 19/21 anonim válasza:
#18 Én sem vagyok egy lányos lány. De attól mert kivétel vagy pl ez alól attól miért kell lepontozni? Én mindenkitől így hallom..
2020. okt. 4. 14:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Pontozni nem szoktam
2020. okt. 4. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!