Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Bedagadt" két napja az orrom...

"Bedagadt" két napja az orrom és a szám. Jelezheti a szülés közeledtét? Ki tapasztalt még ilyet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Én még szülés elött állok, de nekem sokan mondták hogy ha "eltorzul" az arc az bizony jelzi a szülést.

36 hetes km

2010. aug. 7. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt három héttel mondták, hogy olyan a fejem, mint aki mindjárt szül (amit írtál). Szerintük akkor már nem sok volt hátra. Hát 3 hét lett...
2010. aug. 7. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
szülés előtt 2 héttel lettem "kalácsképű"nekem akkor nem tűnt fel annyira,csa a férjem,mondta,hogy erősen torzulok.mielőtt elindultunk a kórházba,csináltunk eg utolsó pocakos képet,nmrég megnéztem,hát gyerekeket lehette volna ijesztegetni velem....kitartás,már nincs sok
2010. aug. 7. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is mondták szülés után,h látszott rajtam,h szülni fogok!állítólag "kifordult"a szám és fel volt dagadva az arcom,semmit nem vettem észre belöle!mikor ezt titulálta az illető,h kicsit furin nézek ki rá 5napra elfolyt a vizem,de maga a szülés nem indult be így császi lett!
2010. aug. 8. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!