Terhes lehetek?
Tüneteim: Étvágytalanság, hasi panasz ami nem is fájdalom, nem is görcs de érzem a hasam nincs "rendben", hányingerem van mindentől étel, ital, szagoktól. Sokat járok pisilni, derekam fáj.
/Tesztem holnap derül ki.. De gondoltam hátha valakinek ismerős tünetek / Vérzésem nincs max minimális barnázás volt/van.
Köszönöm
Kedves 12/13!
Köszönöm a választ.
Van előre egyeztetett időpontom nőgyógyászhoz is, biztosan elfogom mondani neki tüneteim. De jelen esetben egy pozitív eredmény és a remény él bennem, viszont mindenre felvagyok készülve!
Nekem voltak ilyen tüneteim az elején, kb 5-6. héttől, kivéve a barnázást (maskor se fordult elő).
Mit mutat a teszted?
Sziasztok.
Sajnos 1 csík lett.. Negatív.
Sokadjára jártam így.. Most volt a legszomorúbb látni.. Így már csak bízom benne menzesz előtti állapotok vannak. :D.. (és nem valami betegség oka, tünetei ezek mind) köszönöm írtatok.
Ölellek titeket ismeretlenül is :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!