37 hetes vagyok. Tegnap este kb.2 órán keresztül nagyon gyenge mensiszerű görcseim voltak. Jóslófájás lett volna?
Figyelt kérdés
Aztán elaludtam és reggelre már nem volt semmi.2008. nov. 28. 08:46
1/8 anonim válasza:
Igen, azok voltak. Nekem a múltkor már olyan erős volt, hogy azt hittem szülni fogok, de még nem. :)
Szintén 37 hetes
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerencsére nekem nem voltak erősek, de azért megfordult a fejemben, hogy éjszaka még akármi is lehet :)
2008. nov. 28. 09:05
3/8 anonim válasza:
Tegnap este én is "gyengélkedtem". Úgy látszik, valami volt a levegőben.
Gyakorlatilag bármikor indulhatunk szülni...
Egyre többször fogjuk majd érezni ezeket a jóslófájásokat.
Üdv, 38 hetes.
4/8 anonim válasza:
Itt lehet irigykedni???:-)))) Dejó nektek!!! Már mindjárt megfoghatjátok a bébikéteket!Alig várom,hogy én is ott tartsak ahol Ti! Minden jót nektek! könnyű és gyors szülést!
31.hetes
5/8 anonim válasza:
Sziasztok!Hát a leírtak alapján az volt!Nem hiszem,hogy van összefüggés :) dehát ki tudja...Én is görcsöltem tegnap éjjel és nagyon megijedtem,mert előtte nem volt ilyen erősségű "fájásom".Van olyan kismama akinél nem is jelentkezik a jóslófájás,ő megússza az enyhe szívroham nélkül :D
6/8 anonim válasza:
Érdekes, de tegnap este rám is rámjött egy olyan erős görcsölési roham, hogy volt egy olyan pillanat, amikor azt hittem: megindulunk a kórházba. Ráadásul hányingerem is volt, az első szülésemnél is végig hányingerem volt a vajúdás alatt, szóval picit azért bennem volt a para... Aztán nagy nehezen én is elaludtam és reggelre már nem volt semmi. Biztosan jóslófájás, csak azért volt fura, mert az első terhességem alatt nem tartott soha ennyi ideig. 38 hetes
7/8 anonim válasza:
Ha ennyire vadak ezek a jóslófájások , honnan fogjuk tudni mikor kell kapni a cuccot és rohanni a kórházba? Ezek durván hangzanak. 31 hetes pocakos
8/8 A kérdező kommentje:
Bár én még sosem szültem, de szerintem biztos tudni fogjuk, ha menni kell. Egy kétgyerekes barátnőm azt mondta, hogy olyan érzés, mintha szét akarna szakadni belülről. Nekem szerencsére tegnap közelébe sem járt ennek.
2008. nov. 28. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!