Keskeméti kismama? Kihez jársz? Mikorra várod a babát?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 13:32
1/14 A kérdező kommentje:
...bocsi...: s=cs
2010. aug. 7. 13:32
2/14 anonim válasza:
Szia
Ém kecskeméti vagyok,38 hetes,dr. Horti Tamás az orvosom?Te mikor szülsz és kinél?
3/14 A kérdező kommentje:
Én mgé csak 12 hetes vagyok. Szabó Lászlónál.
2010. aug. 7. 13:38
4/14 anonim válasza:
Szia! Kecskeméti vagyok, aug.27-re várjuk a babát, az orvosom Dr. Temesváry BélA
5/14 anonim válasza:
Én 15 hetes vagyok most, január végére vagyok kiírva, és dr. Nagy Károlyhoz járok. Örülök, hogy hallok kecskeméti kismamákról, mert első baba, és nagy újdonság ez most nekünk. Szép babavárást Nektek is!
6/14 anonim válasza:
33 hetes vagyok, szeptember 22-én fogok szülni, de nagyon lassan telik az idő így a vége felé.Dr.Szabó Gábor az orvosom, elég laza a doki, de nekem most pont erre van szükségem.Hála neki, nem aggódom halálra magam minden miatt:))Nekünk is első baba, és kislány.És már nagyon várjuk!!
7/14 A kérdező kommentje:
15 hetes kismamának:
Dóri! Nem Te vagy az?
2010. aug. 8. 13:01
8/14 anonim válasza:
18 hetes vagyok. 3. babámat várom, de mindkettőt félegyházán szültem, majd jövőhéten derül ki, hogy mi lesz a dokimmal, mert ő még legutoljára azt mondta, ha félegyházi szülészet bezár elmegy nyugdíjba. Nem tudom, hogy ajánl-e valakit, vagy most kezdhetek valami dokit itt vadászni. Igazából nagyon szerettem Félegyházán szülni, mert olyan családias volt az egész, nem a vágóhíd jellege volt a dolognak. De, végülis harmadik alkalommal, már valahogy majd kibírom itt Kecskeméten is, ha más nincs :-)
9/14 anonim válasza:
Én vagyok a 15 hetes kismama, nem Dóri vagyok, Hajninak hívnak. De szívesen ismerkednék meg az én babámhoz hasonló korú babával várandós kecskeméti kismamákkal, mert nagyon kezdő vagyok még ezen a téren, és jó volna valakivel tapasztalatot cserélni :)
10/14 anonim válasza:
Az első babát én is Félegyházán szültem, meg voltam elégedve a kórházzal, és valóban nem volt "nagyüzemi" íze a dolognak. Akkor Altorjay volt a dokim, nagyon jó fej ember, és kiváló szakember.
Most kicsit tartok az itteni kórháztól, remélem kellemesen fogok csalódni a helyben, és remélem az orvost is jól választottam meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!