Hogyan tudom a leheto legkevesebb plusz kilot magamra szedni a terhessegem alatt?
Figyelt kérdés
Mire figyeljek?2020. szept. 25. 08:55
1/8 anonim válasza:
Ne egyél sokezer kalóriát egy nap. A terhesség plusz 2-300kcalt igényel, nem többet.
Viszont ha a végén vizesedsz, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is "hízni" fogsz egy csomót.
2/8 anonim válasza:
Sok zöldség, gyümölcs. Inkább kevesebb, de tápláló étel, mint sok zsíros, egészségtelen kaja. Persze ha megkívánsz egy kis körömpörköltet pl, arról sem kell lemondani, csak nem 4 tányérral kell enni 5 szelet kenyérrel. Mindent szabad csak módjával. Próbáld meg elhagyni a cukros üdítőket. Igyál sok vizet. Ha eddig mozogtál azt se hagyd abba. Nyilván valamennyi súlygyarapodás így is várható lesz és ahogy az egyes írta, ha vizesedni fogsz akkor az ellen nem tudsz tenni semmit. 33 hkm vagyok, eddig 8 kiló plusszal.
3/8 anonim válasza:
Nem a terhességtől hízol, hanem attól, amit "kettő helyett" eszel. Étkezz egészségesen, takaríts, kertészkedj, sétálj, ússz, ha sportolsz, azt se kell egyből abbahagyni. Nem kell semmi extra, egy normális, aktív napirend és zöldségekben gazdag étrend bőven elég. A vitamin kell a babának is, és könnyebben is szülsz, ha nem fekszel egész nap.
4/8 anonim válasza:
Maradj aktív (már amennyire szabad), egyél normálisan: nem kell kettő helyett enni és megenni mindent IS amit megkíván az ember, igyál sok vizet.
5/8 anonim válasza:
Étkezz úgy, ahogy eddig. A 2.trimesztertől kell kB 2-300 kcal-val többet enni,mint a megszokott. Mozogj, sétálj sokat.
6/8 anonim válasza:
Nem törvényszerű, én pl. csak fogyok, amióta terhes vagyok. A hormonoknak nagyon sok szerepe van abban, hogy hogyan változik meg a metabolizmusod. Próbálj meg nem túl sokat ennei, de azért ne is éheztesd magad.
7/8 anonim válasza:
Hát az nem egészen igaz, hogy nem a terhességtől hízol. Attól is, mert ösztrogéntúlsúly alakul ki, az pedig bizony hízással jár, ezért is híznak el a hormonproblémásak, akiknél ez egészségtelen szintű. De tényleg van olyan is, mint 6., aki meg máshogy működik. Attól is függ, milyen súllyal indultál, én pl egészséges BMI alsó határáról, így híztam 16 kilót összesen (tehát babasúllyal, mindennel). Nagyon jól mondja mindenki, hogy nem kell zabálni, plusz szerintem mozogni is kell, bár sokan "terhes vagyok!" felkiáltással a kanapéra vetik magukat a pozitív teszt napján, és fel se kelnek szülésig, mert hogy ők terhesek. Igenis nagyon fontos a napi mozgás, minimum séta, de szerintem az izomzat karbantartásához az nem elég, és a jóga se, kell a rendes kismamatorna, 2-3 kilós súlyokkal akár, de saját súllyal is vannak jó kis edzések a youtube-on.
8/8 anonim válasza:
160 grammos ch dietaval nem nagyon lehet melleloni, illetve az a 160 grammnyi se feher cukor meg liszt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!