Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg kellene tartanom a babát?

Meg kellene tartanom a babát?

Figyelt kérdés

29. évemet betöltöttem, egyedülálló vagyok, és voltam mindig is.

Az apuka egy házas férfi, semmi esetre sem tudhatja meg, ha meg is tudja 1. el se hinné, hogy az övé, 2. nem fogadná el

Van 3 lakásom Budapesten, 2 kiadva. Mellette nincs állandó munkám. A lakások kiadásából bőven kijöttem magam.

1. Ketten is nehéz egy (újszülött) gyermeket ápolni, nemhogy egyedül..

2. Nincs munkám.

3. A családom, szüleim reakciója "egyedülállóként terhes lettem".. egy konzervatív családról van szó.

4. Önmagam fiatalnak, magamat is egy gyereknek tartom.

Nem a vélemények szerint fogok dönteni - nyílván, kíváncsiságból kérdezem.

2020. szept. 19. 07:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
65%

Én megtartanám és kérném a család segítségét.

Ne a pofájuk járjon, hanem a kezük.

2020. szept. 19. 08:06
 2/36 anonim ***** válasza:
41%
Én is megtartanám, nem egy tini vagy, hanem lassan kifutsz az időből.
2020. szept. 19. 08:16
 3/36 anonim ***** válasza:
39%
Én is megtartanám, valószínűleg ez az utolsó esélyed a gyerekre, ha kilátásban sincs komoly kapcsolat.
2020. szept. 19. 08:21
 4/36 anonim ***** válasza:
83%

Munkanélküli, egyedülálló, házas pasastól megesett, instabil családi háttér... Gondolom nem is véletlenül egyedülálló az illető tartósan. Nekem ez egy romhalmaz, céltalan élet, még ha anyagilag rendben is van (ez az egyetlen egy pozitívum). Lehet lepontozni, de ez nem gyerekbarát, és van egy kisebb összegem rá, hogy egy diszfunkcionális csonkacsalád lesz belőle.

De lehet pont ez a gyerek fog segíteni rendbe tenni. Bár a csodákban egyre kevésbé hiszek.

2020. szept. 19. 08:25
 5/36 anonim ***** válasza:
55%
Én is megtartanám, hiszen van bevételed anélkül is, hogy kilépnél a házból. Simán tudod nevelni. Egy kisbabát ellátni azért nem rakétatudomány. Aztán ha nagyobb lesz, vállalhatsz valami rövid munkaidejû állást, a lakások bevételével együtt simán kijönnétek.
2020. szept. 19. 08:26
 6/36 anonim ***** válasza:
68%

Én megtartanám.De azzal nem értek egyet, hogy 29. évesen lassan kifutsz az időből, meg hogy az utolsó esélyed a gyerekre, ha nincs komoly kapcsolatod.Ezeket felejtsd el.Bőven van még kb 10 éved egy komoly kapcsolat kialakítására és gyereket szülni.

Amiért én megtartanám, az hogy van bevételed a két kiadott házból,lakásból és bármennyire nincs munkahelyed nyilván ezek hoznak annyit amiből meg lehet élni egy babával max jobban meg kell nézned mire költesz.A családod ,ha jó a kapcsolatotok nyilván elfogadnák a döntésed és támogatnának, ha úgy döntenél megtartod.

2020. szept. 19. 08:28
 7/36 anonim ***** válasza:
57%

A bevétel semmit se jelent, ha

1. Az anyja gondolkodik elvetesse e

2. Nem lesz apja

Milyen élete lesz ennek a gyereknek?

2020. szept. 19. 08:30
 8/36 uyscuti válasza:
21%
Ha a babának volna szavazati joga , mit mondana?
2020. szept. 19. 08:33
 9/36 anonim ***** válasza:
43%
Eddig ezek szerint egy macskáért se vállaltál felelősséget, és nem is akarsz. Ezért mondod magadról, hogy "gyerek" vagy még, magadat tartod ebben a státuszban. Én megtartanám, igazából nem lenne semmi akadálya, de neked ezért nem tanácsolom.
2020. szept. 19. 08:36
 10/36 anonim ***** válasza:
97%
Ti normalisak vagytok, hogy azzal remisztgetitek, hogy ez az utolso eselye? 4 ev mulva is teherbe tud esni ha szeretne, 30 folott szulni egyaltalan nem lehetetlen. Es ha annyira az lenne akkor a legtobb mai kisgyerek sem letezne mert kb a nok 30 felett szulnek.
2020. szept. 19. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!