A 28ikban vagyok, 2 napja dokim megállapította, hogy már elfoglalta a legjobb pozíciót a babám, befordult. És akkor csak annyit mondtunk erre, hogy bízzunk benne, hogy így is marad..:D
Na, de lehetséges, hogy ilyen sokáig fejjel a földnek lesz?! Tényleg így van? Ámulnék.
Első vagyok. Bent feküdtem kórházban túlhordással, volt egy szobatársam, akinek 36. héten visszafordult harántba :D neki amúgy is császár lett volna, mert rossz helyen volt a lepény, szóval annyira nem volt gáz.
2020. szept. 17. 11:56
12/18 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerek végig úgy volt, spontán hüvelyi úton születtek.
Az unokatesómnak viszont a végig koponyavégü fekvésben lévő babája a szülés napján harántfekvésbe vágta magát és sürgősségi császár lett a vége. A dokik szerint a méhösszehúzódásoktól sokkot kapott a baba az anyaméhben és rossz irányba fordult, nem lefelé ékelte be a koponyáját. Egyébként at én lánykám is nagyon rosszul élte meg a vajúdást, mocorgott, fészkelődött, feszítette magát minden összehúzódás után.
2020. szept. 17. 12:37
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
És a hüvely tájékán ilyen nyomás érzés vagy nem is tudom minek tudnám leírni...kicsit benyilal olykor egy fájdalomféle, de el is múlik, egy pillanatra mintha görcs lenne, de aztán nem. Ez csak a baba mozgása, súlya?
2020. szept. 17. 13:11
14/18 anonim válasza:
Nekem a 34. héten fordult fejvégűből vissza harántba,és úgy maradat. Mehettünk is császárra.
2020. szept. 17. 15:28
15/18 anonim válasza:
Azt olvastam, sokszor valami más oka is van, jellemzően pl. rövid vagy nyakra tekeredő köldökzsinór, ha nem állnak be irányba vagy visszafordulnak.
2020. szept. 17. 17:37
16/18 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta az orvosom, hogy azért fordult vissza harántba, mert oka van, pl rövid a köldökzsinór vagy valami más fontos oka van, ezért nem is ajánlott a forgatásán ügyködni, mert vannak bizonyos praktikák, hogy forduljon be, de nekem azt mondta a doki, hogy szerinte meg hagyni kell, hagy tudja ő, mi a jó neki.
2020. szept. 17. 19:41
17/18 anonim válasza:
Nekem is mar a 20. Ultrahangon ugyvolt, most vagyok 30 hetes de egyenlore nem valtozott:D
2020. szept. 17. 20:20
18/18 anonim válasza:
33 hetesen voltunk 4d-s ultrahangon ott fejvégű volt. Tegnap voltam nst-n 37 hetes vagyok most csinált a doki ultrahangot és farral van.😟 Azt mondta a doki hogy még visszafordulhat🤔
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!