Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit érzett 11 hetesen?...

Ki mit érzett 11 hetesen? (elsö baba)! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a babából semmit sem éreztem. Mozdulása 14 és fél hetesen volt. Nekem az első 3 hónap menstruációs görcsfélékkel volt tele. Nem voltak rosszulléteim, nem voltam kívánós. Csak kicsit többet ettem. A kilók viszont rakódtak rám. A végéig 18 kg plusz (az elején is elég sok jött fel), de ez nem szépségverseny. Szóval ennyit tudok mondani. Pocaknövekedés 22 hetesen kezdett intenzíven nőni. Ja, felfúvódás, nadrágbanemférés volt. 12 hetes vizsgálatra már kismamanaciban! Érzékeny , barnás mellbimbó, eres mell kezdettől. Kb. ennyi. Szép babavárást!

Üdv

3 hós baba anyukája

2008. nov. 27. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fel voltam puffadva és örültem. Vigyáztam minden mozdulattal.

A 12. hét felé máréreztem olyan kis rebbenéseket, amit addig sosem, biztosan ő csinálta. Akinek a hasfala vékony, előfordul ilyen érzés, főleg ha a baba nem bújik be a gerinchez.

2008. nov. 27. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ma vagyok 11hetes vagy voltam,mert sajnos elhalt a magzat,ezért ha hasi fájdalmat vagy görcsöt érzel menny dokihoz.Fejem fájt gyakran,melleim nagyon érzékenyek voltak,de 2napja már nem,sokszor késszúrás szerű fájdalmat éreztem,és most 2napig nagyon görcsöltem.

Szerintem nagyon kiméld magad......

2008. nov. 27. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A hasam fel volt puffadva és mensi szerű "görcseim" voltak. Mindenen felkaptam a vizet, képes voltam egy sima reklámon sirva fakadni :-)

És persze egész furcsa dolgokat ettem össze :-)

2008. nov. 27. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 hetesen nem éreztem semmit az ég világon, aggódtam is rendesen, de most már 38 hetes vagyok :)
2008. nov. 28. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
en most vagyok 11+5hetes.a melleim mär az eleje ota fäjtak+erek,ezek meg most is megvannak.es a felfujodäs termeszetesen.en is erzek neha kis valamiket a hasamban,fel is keltem rä most este,de meg nem tudom pontosan,hogy a baba volt-e.meg nincs is hasam...en csütörtökön megyek uh-ra,es nagyon izgulok,hogy minden ok legyen!ja,es a hänyingereim mär nagyjäbol elmultak.szep babaväräst!!
2008. nov. 28. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. te mit erzel?
2008. nov. 28. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég volt egy vetélésem, most újra terhes vagyok /12 hetes/és én is állandóan azt figyelem,hogy meg vannak-e még a terhesség jelei.Különösebben nem vagyok rosszul,kívánós sem vagyok,egy picit érzékenyek a melleim,de már nem annyira,mint a terhesség elején,fáradékonyabb vagyok,hangulatváltozásaim vannak,lassabban halad a takarítás stb. és nincs is úgy kedvem semmihez,kávét nem iszom annyit,mint azelőtt,eddig kb.1kg-ot híztam,a passzosabb nadrágjaimat hanyagolom,ha sokat utazom olyan feszítő érzés van a hasam aljában,na és persze gyakrabban járok pisilni,hol székrekedésem van,hol meg hasmenésem.Nagyjából ennyi,végülis ezek egyenként mind-mind olyan tünetek,amelyek bármikor előfordulhatnak,szóval teljesen meg tudlak érteni,hogy érdeklődsz,mert én is mindig megilyedek,ha nem fáj úgy a mellem,nem vagyok úgy felfújódva,hogy most mi van?Egyébként már van egy kislányom és vele is nagyjából ezek a tünetek voltak.
2008. nov. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!